Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300300 Maak een afspraak

Wij zijn Tweede Pinksterdag gesloten

Aangepaste openingstijden

Wij zijn gesloten op Tweede Pinksterdag

Maandag 24 mei zijn onze advieskantoren en servicepunten gesloten. Op dinsdag 25 mei zijn wij weer open en ben je weer van harte welkom! Geniet van Tweede Pinksterdag!

Veilig onderweg

Met een lang weekend voor de boeg trekken veel mensen er op uit! Juist nu is het goed om even stil te staan bij de risico’s die je loopt. En dan hebben we het niet alleen over verkeersveiligheid maar ook over mogelijke schades die op de loer liggen.

Hoe kun je deze voorkomen en beperken? Lees het hier. 

Maak een afspraak!

Kom gerust langs voor een kop koffie en een goed gesprek. Maak eerst een afspraak, dan hebben we uitgebreid de tijd voor al je vragen. Uiteraard volgen wij richtlijnen van de overheid op.

Maak nu een afspraak via ons afsprakenformulier.

Er zijn enkele wijzigingen in onze locaties en openingstijden gemaakt. Klik hier voor alle adressen en openingstijden van onze Univé Oost winkels en advieskantoren.

Liever online

Heb je een korte vraag? Of wil je liever een afspraak op afstand? Ook dan kun jij terecht bij onze klantenservice. Onze adviseurs helpen je graag!

Je kunt je verzekeringen, bankdiensten of hypotheken nog steeds online of telefonisch regelen. Bel ons op 088 3300 300 of stuur een e-mail naar oost@unive.nl.

Het gemak van Mijn Univé

Via Mijn Univé en de Univé App zijn we ook 24/7 bereikbaar. Mijn Univé geeft je snel, simpel én veilig toegang tot jouw particuliere verzekeringsgegevens. Ook kun je makkelijk online schade melden of jouw gegevens wijzigen. Inloggen doe je eenvoudig met jouw emailadres en een zelfgekozen wachtwoord.

De voordelen van Mijn Univé

  • 24 uur per dag toegang tot jouw beveiligde, persoonlijke Mijn-omgeving
  • Een helder en actueel overzicht van al jouw verzekeringen
  • Online jouw polissen wijzigen, schade melden en declareren
  • Inzicht in jouw (zorg)kosten, schademeldingen en declaraties
  • Jouw persoonlijke gegevens beheren.

Via Mijn Univé heb je veel mogelijkheden om jouw verzekeringszaken zelf online te regelen.

Ga naar Mijn Univé

Meld je aan voor Mijn Univé

Meld je nu aan voor Mijn Univé. Hier vul je eenmalig een aantal persoonlijke gegevens in. Daarna ontvang je een bevestigingsmail met daarin een activeringslink waarmee jij het account direct kunt activeren.

Aanmelden Mijn Univé Ga naar unive.nl