Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Verse start!

Keukenprinsen en keukenprinsessen gezocht!

Begin 2021 met een verse start voor jezelf, jouw bedrijf of gezin. 

Gezond leven

Gezondheid is in januari vaak onderwerp van gesprek. Wat is voor jou gezond? Ga je meer bewegen, neem je meer tijd voor jezelf of ga je gezonder koken? 2021 staat bij Univé Oost in het teken van een verse start. We nemen je graag mee in de wereld van verse en gezonde gerechten, verhalen van leden over een gezond leven, een vers cadeau voor leden, winacties & kortingen op de leukste kook accessoires.

De start

Samen koken in restaurants van Univé leden in de regio, daar starten we mee. Van en voor Univé leden noemen we dat. We gaan koken met recepten die je zelf, maar ook als gezin kunt maken en waar iedereen blij van wordt. Onze Chefs gaan aan de slag met verse producten. We geven de recepten een bijzondere twist en dat kan natuurlijk alleen als je kookt met echte ‘kenners’ . Daarom zoeken we kookliefhebbers in de leeftijd van 0 t/m 99 jaar, geef jezelf of je gezin op en wie weet nodigen wij je uit voor een fantastische kookmiddag met één van onze chefs*.


*Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zal er een loting plaats vinden waarna er 3 personen (stellen of families) worden uitgenodigd.

Geef je op!

Ben of ken jij iemand die gek is op koken en dolgraag een middag* met één van onze chefs aan de slag gaat? En is deze keukenprins of prinses niet bang voor de camera? Geef jezelf of hem of haar op via het aanmeldformulier en vertel waarom jij, hij of zij gaat stralen van koken in de keuken van een prachtig restaurant!
*Data voor de kookmiddagen volgen en vinden in overleg plaats. Over de uitslag van de loting wordt niet gecorrespondeerd.

Geef je op!