Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Bereikbaar in tijden van Corona

Vanaf 15 december zijn alle Univé winkels gesloten vanwege de lockdown

Veiligheid en zekerheid vinden we bij Univé Oost belangrijk. Tijdens de persconferentie van 14 december werd duidelijk dat alleen een totale lockdown het coronavirus onder controle kan krijgen. Daarom zijn al onze winkels tot dinsdag 9 februari 2021 gesloten. 

Hoe zijn wij te bereiken?

Nu onze winkels zijn gesloten, kun je verzekeringen, bankdiensten en hypotheken gewoon online of telefonisch regelen. Zoals je dat van ons gewend bent. Heb je vragen over het melden van een schade, het afsluiten van een (zorg)verzekering of heb je vragen over hypotheken? Neem dan gerust contact op. Wij helpen je graag!

Online

Via Mijn Univé en de Univé App zijn we 24/7 bereikbaar. Je kunt heel eenvoudig je verzekeringen en persoonlijke gegevens wijzigen. Ook kan je op ieder moment online je schade melden.

Mijn Univé Schade melden Onze verzekeringen

Telefonisch

Natuurlijk spreken wij je graag persoonlijk. Zeker in deze lastige periode. Al onze medewerkers werken vanuit huis en proberen jou zo goed mogelijk te helpen. Zij zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 8.30 uur tot 21.00 uur op telefoonnummer 088 3300300. En op zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur. Winkelbezoek is alleen mogelijk in dringende situaties, op afspraak en na telefonisch contact. 

Maak een telefonische afspraak

Extra bereikbaarheid zorg

Om je goed te adviseren over jouw zorgverzekering zijn wij telefonisch extra bereikbaar. Vanaf 12 december zijn wij 's avonds en op zaterdag telefonisch extra bereikbaar. Om gebruik te maken van deze extra bereikbaarheid, kun je online een ZorgCheck inplannen.

Plan een ZorgCheck Doe een online ZorgCheck

RegioBank

Ook onze winkels in Ootmarsum en De Lutte zijn gesloten. Wil je gebruik maken van de bankdiensten van de RegioBank? Deze zijn gemakkelijk online te regelen. Voor noodzakelijk bankdiensten tijdens de lockdown kun je alleen terecht bij één van de RegioBank winkels op afspraak. Neem dan vooraf contact op via telefoonnummer 088 3300300 of per e-mail via oost@unive.nl.  

Mijn RegioBank Lees meer over RegioBank en Univé