Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Univé in Groenlo gaat verhuizen!

Univé Oost is volop in beweging

De komende twee maanden staat bij Univé Oost in het teken van verhuizen. De organisatie is volop in beweging en gaat voor een efficiënt winkellandschap met focus op een optimale klantbediening en bereikbaarheid. Als onderdeel van deze beweging, is de verkoop van het pand in Groenlo, de verhuizing van het hoofdkantoor naar Enschede en een nieuwe locatie in Groenlo nu snel een feit.

De nieuwe locatie in Groenlo

Het goede nieuws voor onze ruim 8.000 leden in en rondom Groenlo is dat de Univé winkel in Groenlo blijft. Naar verwachting openen wij in mei 2021 een nieuwe winkel in het centrum van Groenlo, aan de Beltrumsestraat 47a. De winkel wordt opgezet volgens het nieuwe winkelconcept van Univé, gericht op het verbinden van mensen. Zo organiseren we er straks bijvoorbeeld preventie-evenementen voor brand- en inbraakpreventie, maar ook EHBO-trainingen en gezondheidsdagen. Met als doel het leven veiliger en zekerder te maken voor iedereen. We kijken er nu al naar uit om jou op de nieuwe locatie te verwelkomen.

Verkoop huidige pand

De nieuwe eigenaar van ons kantoorpand in Groenlo is Marga Klompé, een ouderenzorgorganisatie in de Achterhoek. Marga Klompé realiseert hiermee de verhuizing van haar centrale kantoorfuncties. Vanaf het voorjaar vestigen zij zich in het huidige kantoorpand van Univé aan de Barkenkamp 11 in Groenlo. Dichtbij De Molenberg, één van de grotere zorglocaties van Marga Klompé. Hiermee krijgt het pand een mooie bestemming.

Het hoofdkantoor in Enschede

Door het vertrek van twee medehuurders van het kantoorpand in Enschede ontstond de kans om alle kantoorfuncties van Univé Oost op één locatie te vestigen. Door fusies uit het verleden was de organisatie over meerdere locaties verdeeld, zo was het commerciële bedrijf gevestigd in Enschede en de staffuncties en de brandverzekeraar in Groenlo. In februari verhuizen deze laatste groep kantoormedewerkers van Groenlo naar Enschede. Vanaf 1 maart 2021 is het nieuwe hoofdkantoor van Univé Oost gevestigd aan de Het Eeftink 22 in Enschede. Hiermee is de wens om alle afdelingen op één locatie te krijgen ingevuld.

Voorlopig nog contact op afstand

Onze winkels zijn gedeeltelijk gesloten door het coronavirus. We doen ons best om op afstand contact te houden. Via de telefoon of het beeldbellen, en ook via e-mail of Mijn Univé zijn we goed bereikbaar. Natuurlijk kijken we net als iedereen uit naar een versoepeling van de maatregelen en de heropening van al onze winkels.

Lees ook het artikel: Veranderingen in winkellandschap en bereikbaarheid!