Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Veranderingen

Winkellandschap en bereikbaarheid

Veranderingen in winkellandschap en bereikbaarheid!

Unive Oost blijft volop in beweging

Het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat we anders tegen onze dienstverlening aankijken. Juist in deze tijd waarin we allemaal thuis blijven en geen winkels bezoeken, zien we dat onze leden hun verzekeringen gemakkelijk online of telefonisch regelen. We passen het winkellandschap en onze bereikbaarheid hierop aan, zodat onze dienstverlening toekomstproof blijft.

Verandering bereikbaarheidsmodel

We zijn nog steeds goed bereikbaar voor jou, zo hebben we gemerkt. De toename in online en telefonisch contact zorgt ervoor dat we ons bereikbaarheidsmodel aan gaan passen. Zo vergroten we de capaciteit op online contactmogelijkheden zoals telefonie, beeldbellen, app, chat en e-mail. Van ons mag je verwachten dat je wordt geholpen door onze ervaren adviseurs. Die jou van een persoonlijk risicoadvies kunnen voorzien en er zijn voor al je vragen.  

Sluiting van winkels

De winkels in Lochem, Haaksbergen en Winterswijk sluiten vanaf 1 februari 2021 de deuren. Ze gaan definitief dicht. Het bestuur van Univé Oost heeft tot deze maatregel besloten omdat veel leden hun verzekeringen online of telefonisch regelen en het bezoek in deze winkels al voor de 1e lockdown terugliep. Maar we blijven dichtbij! Een verzekeringsadviseur van Univé is met één telefoontje persoonlijk te spreken. Ook beeldbellen is een optie. De sluitende locaties liggen verspreid in Twente en de Achterhoek en hebben allemaal een advieslocatie in de buurt. Zo blijft een fysieke afspraak mogelijk.

 

"Met deze veranderingen blijven we toekomstproof en is onze dienstverlening nog steeds klantvriendelijk."

Jan Thale Haandrikman, Commercieel Directeur

Verhuizing hoofdkantoor naar Enschede

Onze medewerkers hebben in 2020 voornamelijk thuisgewerkt en zijn daarin erg flexibel geweest. Normaal gesproken zijn ze over meerdere kantoren gehuisvest. Voor een efficiënte organisatie met focus op een optimale klantbediening is dat niet praktisch. Bij de keuze tussen een groter kantoor in Enschede of een ingrijpende verbouwing van het huidige hoofdkantoor in Groenlo telden factoren als geografische ligging, de aanwezigheid van een hogeschool en universiteit, en de voordelen van een grote stad mee. Op dit moment zijn de voorbereidingen gestart om het kantoor in Enschede klaar te maken. Het streven is om in het eerste kwartaal van 2021 te verhuizen. De winkel in Groenlo blijft, maar dan wel op een nieuwe locatie. Hierover volgt binnenkort meer informatie.

Toekomstproof

Met deze veranderingen blijven we toekomstproof en is onze dienstverlening nog steeds klantvriendelijk. We doens ons best om op afstand contact met je te houden. Via de telefoon of het beeldbellen, en ook via e-mail of Mijn Univé zijn we goed bereikbaar. Let op: we zijn nog steeds thuis en onze andere winkels zijn voorlopig nog gesloten door het coronavirus. Blijf gezond allemaal!