Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Ontmoetings-clusters

Enschede

Ontmoetingsclusters

Enschede komt samen in twaalf Ontmoetingsclusters op Ontmoetingsparken, -huizen, & -boerderijen. Op deze locaties wordt ontmoeting, verbinding en vereniging aangemoedigd. De clusters creëren plekken waar iedereen elkaar ontmoet en leert kennen.

Ontmoeting, verbinding en samenwerking

De coöperaties Univé en Ontmoetingsclusters Enschede gaan de komende drie jaar een samenwerking aan op basis van het bieden van een zekere en veilige leefomgeving voor mensen. Door samen ontmoetingen te organiseren die mensen, van jong tot oud, dichter bij elkaar brengen. Het gezamenlijk streven hierbij is; nieuwe kansen laten ontstaan voor iedereen.

"De oorspronkelijke gedachte van Univé is met en voor elkaar risico’s delen. Dat geeft iedereen zekerheid, want je staat er immers niet alleen voor."

- Jan Thale Haandrinkman, Commercieel Directeur Univé Oost

De zekerheid van elkaar helpen

Vanuit onze oorspronkelijke kernwaarden zijn we altijd dichtbij en werken we samen. Met Ontmoetingsclusters Enschede ondernemen en ontwikkelen we activiteiten en initiatieven in Enschede. Niet alleen voor ons, maar voor alle inwoners van Enschede. Zodat zij zich veiliger voelen en de zekerheid ervaren dat er iemand voor ze is als dat nodig is. Dat is ons doel.

"Ontmoeten, verbinden en samenwerken staat centraal in alles wat wij doen en waar wij naar streven."

- Jenne Wierstra, voorzitter Coöperatie Ontmoetingsclusters Enschede

Samen één team

Univé en Ontmoetingsclusters Enschede vormen samen één team als het gaat om het belang van de inwoners van Enschede. Samen willen Univé en Ontmoetingsclusters Enschede problemen in de samenleving oplossen en iedereen de zekerheid bieden dat er hulp is. Jenne Wierstra: “We hebben met de ontmoetingsplekken in korte tijd al mooie resultaten geboekt en zien hele positieve ontwikkelingen. Dit blijven we voortzetten en gaan steeds meer mogelijkheden bieden, op nog meer ontmoetingsplekken, en voor nog meer inwoners van onze mooie stad Enschede. Het is fantastisch dat we dit vanaf nu samendoen met Univé!”