Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Supporter

van...

Betrokken in de regio

Ontmoeten, verbinden en samenwerken staat centraal in alles wat wij doen en waar wij naar streven. Dankzij de actieve samenwerkingen met grote voetbalclubs, lokale sportevenementen en andere partners op het gebied van sport, staan wij altijd dicht bij onze leden. Op deze manier staan we in het hart van onze samenleving. Vanuit onze oorspronkelijke kernwaarden zijn we altijd dichtbij en werken we samen. Het gezamenlijke streven is: nieuwe kansen laten ontstaan voor iedereen!

Univé Oost is supporter van...

FC Twente

 

Per 1 juli 2021 is Univé Oost stersponsor van FC Twente. Univé vindt sport en bewegen belangrijk. Want sporten is gezond voor iedereen. Ook verbindt sport ons met elkaar. Daarom is Univé supporter van sport en nu ook van FC Twente: eerste selectie mannen, FC Twente Vrouwen en de Kidsclub.

Lees meer

Heracles

 

Sport is veel meer dan alleen het spel om de winst. Bij de club ontstaan vriendschappen voor het leven maar ook trouwe zakenrelaties. Deze verbintenissen zijn zeer waardevol. Vanuit die gedachte draagt Univé Oost voetbalclub Heracles Almelo al jaren een warm hart toe. Binnen de businessclub, de innovatiebox én als sponsor van de Herakids. 

Lees meer

De Graafschap

 

De Achterhoekse Superboeren zijn trouwe Univé-leden. Al jarenlang is Univé Oost nauw betrokken bij voetbalclub De Graafschap uit Doetinchem. Voorheen als sponsor van de Superboertjes (de Kidsclub), sindsdien als hoofdsponsor van de Superbaby’s (0 t/m 3 jaar). Ook is Univé Oost al jarenlang actief in de businessclub. 

Lees meer

Enschede Marathon

 

Univé Oost is partner van de 5 km FitRUN van Enschede Marathon. Deze afstand heet met ingang van 2022 de Univé FitRUN. Univé Oost vindt sporten en bewegen belangrijk. Enschede Marathon is een vooraanstaand sportevenement in de regio, daarom verbindt Univé haar naam aan dit sportieve event.

Lees meer

Special Olympics Nationale Spelen 2022

 

Univé vindt vitaliteit, en daarmee sport en bewegen belangrijk voor iedereen. Jong, oud, zonder en mét handicap. Als Supporter van Sport willen we iedereen de kans geven om te kunnen sporten. Dat is voor mensen met een handicap namelijk minder vanzelfsprekend. Daarom is Univé trotse hoofdsponsor van de Special Olympics Nationale Spelen 2022

Lees meer

Military Boekelo

 

De paardensport legt in Twente al jaren een verbinding tussen mensen, het succes van Military Boekelo Enschede is daarvan een prachtig voorbeeld. Topsport, business & pleasure komen samen tijdens dit grote paardenspektakel. De ideale ambiance om te netwerken! Univé is al meerdere jaren trouwe partner van dit event.

Lees meer