Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

De Graafschap

Doetinchem

Univé Oost hoofdsponsor van De Graafschap Superbaby's 

Al jarenlang is Univé Oost nauw betrokken bij voetbalclub De Graafschap uit Doetinchem. Voorheen als sponsor van de Superboertjes (de Kidsclub), per 11 september 2020 als hoofdsponsor van de Superbaby’s   (0 t/m 3 jaar). Dat we nu vanaf de geboorte al zichtbaar zijn bij de fans van deze club, is een win-win situatie voor beide partijen. De Superbaby’s mogen in hun eerste levensjaar op de foto met één van de selectiespelers én Univé is er voor hun ouders als er zaken geregeld moeten worden. Bijvoorbeeld het aanpassen van polissen na de geboorte. De Achterhoekse Superboeren zijn trouwe Univé-leden en daar doen we graag alles voor!

Noaberschap binnen de club

Het noaberschap zit diep geworteld in de genen van De Graafschap. Het is een hechte club. Dat was duidelijk te zien bij de gemiste promotie naar de eredivisie. Samen konden we dit verlies dragen. Samen zijn we achter de club blijven staan toen bekend werd dat De Graafschap in de Keuken Kampioen Divisie bleef. Ook binnen de businessclub raakte dit onderwerp onze zakelijke relaties. “We waren ervan overtuigd dat we gingen promoveren”, aldus Hans Martijn Ostendorp, algemeen directeur van De Graafschap. “Je kunt het oneens blijven over het besluit van de KNVB, want dat besluit doet nog steeds ontzettend pijn, maar we moeten verder kijken.“ Dat deze situatie voor nog meer verbroedering zorgt is een feit. Niet alleen binnen de businessclub, maar ook bij de fans en de spelers.

"Veel van onze klanten zijn betrokken bij De Graafschap. Ik vind het dan ook belangrijk om te weten wat er binnen de club speelt!"

- Elise Knuever, medewerker Ondernemersdesk

Samen sterk

Elise Knuever, al circa vijf jaar het vaste gezicht van Univé Oost bij de businessclub van De Graafschap vertelt: “De ‘d’r an mentaliteit’ en de altijd gezellige derde helft zijn kenmerkend voor de wat mij betreft mooiste club van Nederland. Veel van onze klanten zijn betrokken bij De Graafschap. Als supporter maar ook als sponsor. Ik vind het dan ook belangrijk om te weten wat er binnen de club speelt en dat ik daar met hen over kan praten in een informele setting. Univé Oost heeft als Supporter van Sport dit jaar twee businesskaarten afgenomen én zal vanwege de ‘roots’ in de agrarische sector de Superboeren altijd blijven steunen. In goede en in slechte tijden. We willen er zijn voor onze klanten. Niet alleen in de businessclub maar ook tijdens belangrijke gebeurtenissen in hun leven.”