Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

FC Twente

& Univé Oost

Univé Oost trotse stersponsor van FC Twente!

Per 1 juli 2021 is Univé Oost trotse stersponsor van FC Twente. Bij Univé vinden we sport en bewegen belangrijk. Want sporten is gezond voor iedereen. Ook verbindt sport ons met elkaar. Daarom is Univé supporter van sport en nu ook van FC Twente: eerste selectie mannen, FC Twente Vrouwen en de Kidsclub.

Sport voor iedereen

Samen met FC Twente organiseert Univé Oost activiteiten om voetbal voor jong en oud, te stimuleren. Dit doen we onder andere door online fanacties, winacties en sportevenementen voor FC Twente fans en hun kinderen te organiseren. Gerard Kok, voorzitter raad van bestuur Univé Oost: “Samen willen we uitstralen dat sporten voor iedereen mogelijk is, dat sport verbindt én dat het goed is voor je gezondheid. Met of zonder beperking. Als oud leraar lichamelijke opvoeding wil ik me daar hard voor maken. Met deze samenwerking en sponsoring benadrukt Univé Oost de kracht van SAMEN: want samen bereik je zoveel meer! En dat doen we midden in de samenleving, ook bij FC Twente. We zijn niet voor niets Supporter van Sport.”

Hoofdsponsor Tukkertjes

Wij zetten ons ook graag in voor de Kidsclub van FC Twente. Nieuwe fans kunnen niet vroeg genoeg lid worden. Vanaf hun geboorte tot de leeftijd van 1 jaar krijgen de jongste Tukkertjes dan ook een gratis lidmaatschap. De Kidsclub organiseert samen met Univé Oost allerlei leuke activiteiten om de jongste fans te betrekken bij de club. Neem bijvoorbeeld de babyfotoshoot. Een fotoshoot waarbij het Tukkertje gratis op de foto kan met één van de selectiespelers. Een super leuke herinnering voor later!

Even stil staan bij de geboorte

De geboorte van je kind is een bijzonder moment in jouw leven. Als trotse ouder wil je natuurlijk het beste voor je kind. Daarom is het belangrijk om na de geboorte van jouw zoon of dochter even stil te staan bij je verzekeringen. Misschien niet het onderwerp waar je als eerste aan denkt, maar wel noodzakelijk om de risico's te beperken. Door de komst van de baby verandert de gezinssituatie. Check of je huidige verzekeringspakket hierop aansluit. Dekt je reisverzekering bijvoorbeeld het verlies van een buggy? Of heb je je baby binnen 4 maanden na de geboorte aangemeld bij je zorgverzekering? En wat dacht je van een aansprakelijkheidsverzekering voor als je kind bij opa en oma thuis iets kapot maakt? Met deze checklist kun je de risico's voorkomen, beperken en verzekeren.

Samen sterk op zakelijk vlak

Univé Oost en FC Twente staan niet alleen samen sterk voor alle jeugdige fans, maar ook voor de bedrijven in de regio. Zo zijn wij al jaren betrokken bij de Business Club (TOS) en de Talent Group Twente (TGT) van FC Twente. Frederik Robers, Jeanet Rexwinkel, Nieck Exterkate en Gerard Kok zijn onze vaste gezichten in de Business Lounge sinds 2018.

'Ik ben fan vanwege de sfeer, de uitstraling en de passie die er leeft binnen de club en bij de fans."

Gerard Kok, voorzitter Raad van Bestuur

Wederzijds vertrouwen

Om onze bekendheid te vergroten en ook aan klanten en niet-klanten te laten zien wat een coöperatie als Univé Oost biedt voor onze leden en terug wil geven aan de gemeenschap, willen we onze zichtbaarheid vergroten. Daarnaast is FC Twente altijd op zoek naar partijen met een solide regionale achtergrond om de onderlinge band tussen de club en haar achterban verder te versterken. De ambities van Univé Oost en FC Twente gaan hand in hand. Maar dat realiseer je niet in één keer. Vandaar ook dat we samen met FC Twente stap voor stap bouwen aan een partnership. We kennen elkaar goed, we zijn op de hoogte van elkaars sterke en minder sterke punten en vanuit wederzijds respect en onderling vertrouwen werken we aan de uitbouw van de samenwerking. Dat is zo mooi, dat dat wederzijdse vertrouwen er is en ook de ruimte om open met elkaar de dialoog te voeren.

Nieuwe samenwerkingen

Zo zijn we via de TOS de samenwerking aangegaan met onze internet-/glasvezelleverancier Trent in Enschede. Daarnaast zijn we via de businessclub in gesprek gekomen met de voorzitter van de Military Boekelo en hebben we nu een partnership om jaarlijks van de Military een nog mooier evenement te maken voor onze leden. Ook zijn we via de TOS partner geworden bij de huidige drie ontmoetingsclusters in Enschede. Deze ontmoetingsclusters zijn bedoeld om mensen in Enschede samen te brengen op verschillende ontmoetingsplekken. Het gezamenlijk streven hierbij is; nieuwe kansen laten ontstaan voor iedereen. En via de extra activiteiten die de TOS organiseert hopen we ook andere bedrijven beter te leren kennen, waarbij zij ook Univé leren kennen zodat we in de toekomst iets voor elkaar kunnen betekenen.