Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

FC Twente

Enschede

Univé Oost trotse stersponsor van FC Twente!

Per 1 juli 2021 is Univé Oost trotse stersponsor van FC Twente. Univé vindt sport en bewegen belangrijk. Want sporten is gezond voor iedereen. Ook verbindt sport ons met elkaar. Daarom is Univé supporter van sport en nu ook van FC Twente: eerste selectie mannen, FC Twente Vrouwen en de Kidsclub.

Sport voor iedereen

Samen met FC Twente gaat Unive Oost activiteiten ontwikkelen om voetbal voor jong en oud, te stimuleren. Dit gaan we onder andere doen door online fanacties, winacties en sportevenementen voor FC Twente fans en hun kinderen te organiseren. Jan Thale Haandrikman, lid raad van bestuur Univé Oost: “Samen willen we uitstralen dat sporten voor iedereen mogelijk is, dat sport verbindt én dat het goed is voor je gezondheid. Met of zonder beperking, iedereen kan sporten of is een liefhebber van sport. Met deze samenwerking en sponsoring benadrukt Unive de kracht om het samen te doen: want samen bereik je zoveel meer en dat doen we midden in de samenleving bij FC Twente. We zijn niet voor niets Supporter van Sport.”

Hoofdsponsor Tukkertjes

Wij zetten ons ook graag in voor de Kidsclub van FC Twente. Nieuwe fans kunnen niet vroeg genoeg lid worden. Vanaf hun geboorte tot de leeftijd van 1 jaar krijgen de jongste Tukkertjes dan ook een gratis lidmaatschap. De Kidsclub organiseert samen met Univé Oost allerlei leuke activiteiten om de jongste fans te betrekken bij de club. Neem bijvoorbeeld de babyfotoshoot. Een fotoshoot waarbij het Tukkertje gratis op de foto kan met één van de selectiespelers. Een super leuke herinnering voor later!

Even stil staan bij de geboorte

De geboorte van je kind is een bijzonder moment in jouw leven. Als trotse ouder wil je natuurlijk het beste voor je kind. Daarom is het belangrijk om na de geboorte van jouw zoon of dochter even stil te staan bij je verzekeringen. Misschien niet het onderwerp waar je als eerste aan denkt, maar wel noodzakelijk om de risico's te beperken. Door de komst van de baby verandert de gezinssituatie. Check of je huidige verzekeringspakket hierop aansluit. Dekt je reisverzekering bijvoorbeeld het verlies van een buggy? Heb je je baby binnen 4 maanden na de geboorte aangemeld bij je zorgverzekering? En wat dacht je van een aansprakelijkheidsverzekering voor als je kind bij opa en oma thuis iets kapot maakt? Met deze checklist kun je de risico's voorkomen, beperken en verzekeren.

Ook samen sterk op zakelijk vlak

Univé Oost en FC Twente staan niet alleen samen sterk voor alle jeugdige fans, maar ook voor de bedrijven in de regio. Zo zijn wij al jaren betrokken bij de Business Club (TOS) van FC Twente. Jan Thale is ons vaste gezicht in de business lounge sinds 2018. Hij vertelt: “Univé Oost heeft haar roots meer liggen op het platteland dan in de grote steden. Onze huidige stabiele basis van klanten willen we ook in de toekomst graag behouden. Demografische groei in Twente zal naar onze verwachting vooral plaatsvinden in Enschede en Hengelo. De meeste mensen kennen de naam Univé wel, zeker de sportliefhebbers die ons herkennen van de slogan tijdens Studio Sport ‘Univé is Supporter van Sport’. Maar wat Univé zoal kan betekenen voor zowel de zakelijke als de particuliere doelgroep, is niet altijd even goed bekend.

'Ik ben fan vanwege de sfeer, de uitstraling en de passie die er leeft binnen de club en bij de fans."

Jan Thale Haandrikman, Commercieel Directeur

Wederzijds vertrouwen

Om onze bekendheid te vergroten en ook aan klanten en niet-klanten te laten zien wat een coöperatie als Univé Oost biedt voor onze leden en terug wil geven aan de gemeenschap, willen we onze zichtbaarheid vergroten. Daarnaast is FC Twente op zoek naar partijen met een solide regionale achtergrond om de onderlinge band tussen de club en haar achterban verder te versterken. De ambities van Univé Oost en FC Twente gaan hand in hand. Maar dat realiseer je niet in één keer. Vandaar ook dat we samen met FC Twente stap voor stap bouwen aan een partnership. We kennen elkaar goed, we zijn op de hoogte van elkaars sterke en minder sterke punten en vanuit wederzijds respect en onderling vertrouwen werken we aan de uitbouw van de samenwerking. Dat vind ik zo mooi, dat dat wederzijdse vertrouwen er is en ook de ruimte om open met elkaar de dialoog te voeren.

Nieuwe samenwerkingen

Zo zijn we via de TOS de samenwerking aangegaan met onze internet-/glasvezelleverancier Trent in Enschede. Daarnaast zijn we via de businessclub in gesprek gekomen met de voorzitter van de Military Boekelo en werken we aan een partnership om jaarlijks van de Military een nog mooier evenement te maken voor onze leden. Ook zijn we via de TOS partner geworden bij de huidige drie ontmoetingsclusters in Enschede. Deze ontmoetingsclusters zijn bedoeld om mensen in Enschede samen te brengen op verschillende ontmoetingsplekken. Het gezamenlijk streven hierbij is; nieuwe kansen laten ontstaan voor iedereen. En via de extra activiteiten die de TOS organiseert hopen we ook andere bedrijven beter te leren kennen, waarbij zij ook Univé leren kennen zodat we in de toekomst iets voor elkaar kunnen betekenen.

Noaberschap

Het Twentse ‘noaberschap’ zie ik terug in een stuk vertrouwen en openheid. Ik realiseer me dat dat niet altijd het geval was binnen FC Twente. Maar een deel van de huidige beleidsmakers ken ik al heel wat jaren waarbij er onderling vertrouwen en respect voor elkaar is. Vanuit dat respect en vertrouwen werk je samen ergens naar toe. Waarbij je elkaar advies en steun geeft en niet direct bij de eerste de beste tegenslag weer terugkrabbelt. Die dialoog en dat ‘noaberschap’ is mooi om te zien.”

Jan Thale is vaak te vinden in het sfeervolle stadion van FC Twente.

We delen de passie, trots en beleving!

“Sinds ik in 2006 in Twente ben komen wonen, heb ik iets met FC Twente. Mijn oudste zoon is fanatiek voetballiefhebber. Hij werd net als zijn vriendjes al vroeg fan van FC Twente. Mijn interesse voor deze club ontstond in de periode 2007-2009 toen Fred Rutten met aantrekkelijk voetbal en aansprekende spelers net tegen de top van Nederland aan schurkte. Wij wilden toen graag een seizoenkaart maar dat bleek niet mogelijk. Wel zagen we zo veel mogelijk wedstrijden met toch als hoogtepunt het kampioenschap in 2010. Met alle Twentefans uit Markelo hebben we toen in een grote tent de kampioenswedstrijd gezien. En daarna uiteraard de festiviteiten in verwelkoming van het kampioensteam op de snelweg in Markelo samen met onze kinderen. Dat was echt een onvergetelijke ervaring. Na de uitbreiding van de Grolsch Veste in 2011 hebben wij dan ook met het hele gezin een seizoenkaart genomen.

Ik ben fan vanwege de sfeer, de uitstraling en de passie die er leeft binnen de club en bij de fans. Een club gaat ook leven wanneer je er meer mensen kent. En door de jaren heen door mijn werk heb ik steeds meer mensen binnen FC Twente leren kennen. Daarnaast is het mijn innerlijke overtuiging dat je moet staan voor de regio waarin je graag woont en werkt. Daar hoort dan ook de regionale voetbalclub bij. De passie in mijn woonplaats Markelo voor FC Twente is ook groot. Elke uitwedstrijd gaat er een bus supporters mee. En bij thuiswedstrijden reizen supporters met 5 touringcars naar de Grolsch Veste. In het verleden ging ik mee met die bussen. Die passie en beleving onder de supporters raakt mij. Dat merk je ook in het stadion. Het gaat niet om de resultaten. Het gaat om inzet, passie en strijd. Doe maar normaal en hard werken. Dat is wat de regio kenmerkt en wat supporters graag terug willen zien!”