Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Heracles

Almelo

Samen met Heracles Almelo staan we sterker, bereiken we meer!

Dat voetbal verbindt weten we allemaal. Samen wedstrijden spelen of kijken, uren napraten, overwinningen vieren; sport is veel meer dan alleen het spel om de winst. Bij de club ontstaan vriendschappen voor het leven maar ook trouwe zakenrelaties. Deze verbintenissen zijn zeer waardevol want samen sta je immers sterker, bereik je meer. Vanuit die gedachte draagt Univé Oost voetbalclub Heracles Almelo al jaren een warm hart toe. Binnen de businessclub en de innovatiebox ontstaan geweldige initiatieven, waar zowel fans als bedrijven in deze regio van profiteren.

"Univé is een werkgever met een groot sporthart. Al tien jaar zijn wij lid van de Business Club."

- Bertel van den Bos, Teamleider Particulier

Praten over voetbal en tegelijkertijd zaken doen

Bertel van den Bos, Teamleider Particulieren, is het vaste gezicht van Univé Oost bij de Heracles businessclub. “Al van jongs af aan ben ik fan van Heracles, want ik kom uit een familie die gek is van voetbal. En gelukkig werk ik bij Univé. Een werkgever met een groot sporthart die nauw betrokken is bij de clubs in de regio. Al zo’n tien jaar is Univé Oost lid van de Heracles businessclub. De toegevoegde waarde voor ons is de zichtbaarheid in de streek. Voor én na een wedstrijd spreek ik onze relaties die met vragen zitten en nieuwe relaties die een betrouwbare partner zoeken. In de businessclub hangt altijd een goede sfeer en dat versterkt de samenwerking onderling!”

Innovatieve karakters matchen

“Het mooiste van Heracles Almelo vind ik het innovatieve karakter van de club. We kunnen van alles vinden over voetballen op kunstgras. Heracles begon ermee en kon daardoor een stabiele eredivisieclub worden. De club is steeds bezig met ontwikkelingen die later worden overgenomen door andere clubs, bijvoorbeeld: de eerste E-sporter In het verleden. Dit vind ik terug in het DNA van de mensen uit deze streek. Maar ook bij Univé. We zijn geen eenheidsworst. We kijken vooruit en zijn innovatief. Daar mogen we trots op zijn. De innovatiebox is hier een goed voorbeeld van.”

"De innovatiebox is een bijzonder initiatief. De samenwerking tussen alle partijen is uniek."

- Martin Kremer, Adviseur Inkomen en Verzuim

De innovatiebox verbindt

Collega Martin Kremer, die namens Univé Oost deelneemt aan de Innovatiebox van Heracles, vertelt: “De innovatiebox is een bijzonder initiatief van een enthousiaste groep mensen die samen vooruit wil. Zo voelt het ook als je erbij bent. De samenwerking tussen voetbalclub, bedrijfsleven, overheids- en onderwijsinstellingen is uniek. Ik ervaar het vooral als een inspirerende omgeving waarin goede ideeën ontstaan. Neem bijvoorbeeld de High Tech Academy die is opgericht in samenwerking met ROC van Twente. Hier krijgen bedrijven toegang tot onderwijs en onderzoek en worden ze geholpen met innoveren. Het verbindend mechanisme van de club is groot en met dit initiatief helpen we de regio Twente om technisch talent aan te trekken én te behouden.”

Kennis delen is het nieuwe weten

“Bepaalde kernwaarden die Univé vanaf het prille begin kenmerken komen hier ook terug. We leven in een tijd van snelle verandering. We transformeren van een individuele wereld naar meer samen. Kennis en ervaringen delen met anderen is het nieuwe weten. De toekomst draait om maatschappelijke verbinding van iedereen, niemand uitsluiten, kansen zien voor nieuwe ontmoeting, dialoog en wederzijds vertrouwen. Vanuit die gedachte is Univé ontstaan en vanuit die gedachte is Univé aangehaakt bij de innovatiebox.”

Sponsor Herakids

Univé Oost is ook trotse sponsor van Herakids, de kidsclub van Heracles. We zijn betrokken bij alle activiteiten die voor de jonge fans georganiseerd worden. Van een baby-fotoshoot met een selectiespeler tot jeugdtoernooien en kinderfeestjes. Dat we vanaf de geboorte betrokken zijn, maakt de onderlinge band hechter. Net als in het echte leven. De geboorte is tevens een moment in je leven waarop de gezinssituatie verandert en er zaken geregeld moeten worden. Verzekeringen bijvoorbeeld. Univé speelt daarop in met een slimme verzekeringscheck voor alle Heracles-fans. Zo zorgen we er samen voor dat alles goed geregeld is.

Univé Oost is regelmatig aanwezig bij evenementen van de kidsclub van Heracles.