Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Advies over

Arbeids-ongeschiktheid

Maak een afspraak

Leer onze AOV adviseurs kennen

"Tijdens het adviesgesprek komen we altijd tot een passende oplossing."

Martin Kremer, Adviseur Inkomen en Verzuim

Maak een afspraak

Martin Kremer

"Als ondernemer ben je gewend om risico’s te nemen. Om zelf in grote mate te bepalen hoe hiermee om te gaan. Ik haal het meeste plezier uit gesprekken die hierover gaan. Mijn overtuiging is dat je je energie moet inzetten voor de juiste dingen. En mijn toegevoegde waarde is dat ik help om samen een bewuste keuze te maken tussen zelf risico’s nemen, risico’s beperken en onverantwoorde risico’s verzekeren. Zo kun je jouw energie blijven richten op de onderneming. Ik kijk overigens niet alleen naar verzekeren maar vooral naar de persoonlijke situatie en welke mogelijkheden hier het meest passend zijn. Dat geeft inzicht, zekerheid en rust."

Risicoadvies

Martin en Petra helpen ondernemers graag door middel van risicoadvies. Elke situatie is anders en daar wordt het risicoadvies op aangepast. Voor elke situatie is er een passende oplossing! Veel risico's worden voorkomen of beperkt. De onverantwoorde risico's worden verzekerd. Dit geeft rust. Als ondernemer is het belangrijk om goed voorbereid te zijn op onzekere tijden.

Petra Scharenborg

"Ik ben opgegroeid in een ondernemersfamilie en weet daardoor wat er wordt gevraagd van een ondernemer en welke risico’s hiermee gepaard gaan. Het onderling sparren hierover was dagelijkse kost. Als adviseur help ik nu ondernemers om de risico’s van arbeidsongeschiktheid in kaart te brengen. Om samen te kijken naar deze risico’s en naar de mogelijkheden om deze te voorkomen en te beperken. Omdat zowel jouw persoonlijke als zakelijke situatie nooit stil blijft staan is het van belang om regelmatig samen te sparren of er wijzigingen nodig zijn. Als het gaat om arbeidsongeschiktheidsrisico sta ik als adviseur en sparringspartner voor je klaar."

Lees meer over Arbeidsongeschiktheid

 

Lees onze blogs

over arbeidsongeschiktheid en ondernemen in Coronatijd.

Lees het artikel

Maak een afspraak met onze adviseurs

Martin en Petra helpen je graag met de juiste arbeidsongeschiktheidsverzekering. Maak een afspraak voor deskundig advies.

Maak een afspraak Meer over AOV

Lees onze artikelen