Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Carnaval in

De Lutte

“We hebben er onmeunig veel zin in!”

Univé Oost is al vele jaren een trouwe sponsor van carnavalsvereniging de Bosdûvelkes. Vier dolle dagen in De Lutte; het ziet ernaar uit dat het toch gaat gebeuren dit jaar. Graaf Tim Morsink en Adjudant Iwan Nederveen zijn er helemaal klaar voor. Het 55-jarige jubileum belooft één groot feest te worden. Nu maar hopen dat het een volwaardig carnaval wordt…

Aan de voorbereidingen zal het in ieder geval niet liggen. Er wordt hard gebouwd aan de wagen en de leden worden warm gehouden totdat het echte feest losbarst. Chantal Koop, P&P commissie: “In september hebben we nog een fantastisch zomercarnaval gevierd. En in de maanden daarvoor hebben we voor onze leden een online bingo, een pubquiz en een autorit georganiseerd waarbij iedereen verkleed in de auto vragen over de carnaval moest beantwoorden. Zo leuk! Ook de opkomst van de hoogheden en de kerstbomenactie kon doorgaan in december. Zo houden we iedereen betrokken en die gezelligheid bindt onze leden ook!”

De lijfspreuk van het jubileumduo luidt: ‘Veur dit jubileum nemt wie de tied, ie bint ons nog lang niet kwiet!’. Zelfs op zondag 10 april hebben ze nog een mooi feest voor de boeg. Dat is namelijk de dag van de Grote Twentse Carnavalsoptocht in Oldenzaal. Uiteraard zijn de Bosdûvelkes hier ook bij. Ze hebben er onmeunig veel zin in en dat gunnen wij hun ook!