Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Maak gratis gebruik van

onze (zorg)- diensten

Gratis extra diensten maken zorgverzekering Univé aantrekkelijk

Niet iedereen neemt tussen alle feestdagen door de tijd om de zorgverzekering voor 2022 te checken. Toch is het slim om nu te kijken naar welke zorg je verwacht nodig te hebben en je zorgverzekering daarop af te stemmen. Univé inventariseert jaarlijks de zorgbehoeftes van onze leden om het Univé-zorgpakket zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Naast een uitgebreid aanbod aan zorgverzekeringen, introduceren we komend jaar een viertal nieuwe, extra zorgdiensten onder de noemer: ‘Univé Zorg Extra’. Heb je een zorgverzekering bij Univé? Dan kun je hier (meestal) gratis gebruik van maken. Angelique Holtman, Propositiemanager bij Univé, vertelt je er graag meer over.

Zorghulp 

Eén van die gratis diensten is de Univé Zorghulp. Angelique: “Hier kun je 24/7 terecht met al je vragen rondom zorg; zowel voor, tijdens als na de behandeling. We beantwoorden deze vragen, zoeken met je mee naar een goede specialist of helpen je bijvoorbeeld met wachtlijstbemiddeling of een second opinion. Onze extra service ‘Dokter bij de Hand’ geeft je tevens de mogelijkheid om in alle rust je zorgvraag telefonisch aan een medisch onderlegd adviseur voor te leggen. Bijvoorbeeld wanneer je vergeten bent wat de huisarts heeft verteld over jouw medische diagnose of wanneer je bezorgd bent als je baby midden in de nacht blijft huilen. Het mooie is dat je direct antwoord krijgt op je vragen waardoor we mensen gerust kunnen stellen.”

"Onze Vakantiehulp staat 24/7 voor je klaar. We geven je praktische tips over je bestemming, en als het nodig is kun je gratis de Vakantiedokter bellen"

Angelique Holtman

Vakantiehulp

Ook wanneer je op vakantie bent, zijn wij je graag van dienst. Onze Vakantiehulp staat 24/7 voor je klaar. We geven je praktische tips over je bestemming, helpen je met een vakantiechecklist en als het nodig is, kun je gratis de Vakantiedokter bellen. Die helpt je bij het vinden van een goede arts op jouw vakantieadres of regelt een tolk die je helpt tijdens een medisch consult in het buitenland. Met de Univé Vakantiehulp heb je altijd een Nederlands sprekende arts binnen handbereik.

MijnGemak

Angelique: “Tijdens het onderzoek naar zorgbehoeftes kwam heel duidelijk naar voren dat mensen behoefte hebben aan gemaksdiensten. Neem bijvoorbeeld mantelzorgers of drukke gezinnen waarvoor het huishouden of het onderhoud van de tuin soms te veel wordt. Via de bemiddelingsservice ‘MijnGemak’ hebben verzekeringnemers van Univé toegang tot een uitgebreid netwerk aan betrouwbare dienstverleners. Een schoonmaakster, tuinman of klusjesman is dan zo geregeld als je daar consistent behoefte aan hebt. Wel tegen een vergoeding uiteraard, maar door landelijke afspraken kunnen we de tarieven laag houden. Je betaalt tussen de € 18,- en € 23,- per uur voor een betrouwbare, gecertificeerde hulp in huis en wij regelen vervanging bij ziekte.”

Cyberhulp

Behalve zorg gerelateerde extra’s geeft Univé zorgverzekerden in 2022 ook toegang tot Univé Cyberhulp. Dit is een helpdeskservice waar je terecht kunt met al je vragen over computers en veiligheid. Angelique: “Dat hebben we gedaan omdat cybercriminaliteit in Nederland fors toeneemt en steeds complexere vormen aanneemt. Dit raakt jaarlijks miljoenen Nederlanders en maakt steeds meer slachtoffers. Vaak met grote gevolgen. Veel mensen weten in zo’n situatie niet wat ze moeten doen en kunnen dan gratis onze cyberhelpdesk bellen. Zo helpen we eventuele schade te beperken en te herstellen. In februari 2021 is het gelanceerd en onlangs won Univé een International Best in Business Award in de categorie Cybersecurity tijdens The Globee Awards 2021. Iets waar we ontzettend trots op zijn!”

Doe de ZorgCheck!

Doe de zorgcheck online of maak een afspraak in de winkel bij jou in de buurt. Wist je trouwens dat je bij een aanvullend pakket van Univé kunt kiezen tussen 9, 16 of 20 fysiobehandelingen? Dat ruime aantal onderscheidt ons van diverse andere zorgaanbieders.

Bereken je premie Maak een afspraak