Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

In gesprek met

Demi Weustink

“Dat mensen hier spontaan binnenlopen, maakt mijn werkdag nooit hetzelfde!”

De ene keer helpt ze een oudere dame om de Regiobank app op haar tablet te installeren, een ander moment helpt ze een ondernemer met het openen van een zakelijke rekening. Demi Weustink is inmiddels een bekend gezicht in onze winkels in Ootmarsum en De Lutte. Demi: “De afwisseling in mijn functie als Adviseur Bankzaken vind ik het leukste aan mijn werk. Dat mensen hier spontaan binnenlopen, maakt mijn werkdag nooit hetzelfde.”

Altijd in voor een praatje

“We horen vaak dat mensen het fijn vinden dat ze hier nog gewoon binnen kunnen lopen met een vraag over bankzaken of verzekeringen. Vooral ouderen voelen zich bezwaard om met vragen bij hun kinderen aan te kloppen, dus komen ze bij ons. Jongeren komen juist weer voor hele andere zaken op kantoor. Als ze 18 jaar worden, nodigen we hen wel altijd uit met hun ouders. Op deze leeftijd krijgen ze namelijk zeggenschap over hun bankrekening en moeten ze een eigen zorgverzekering afsluiten. Het maakt me blij als ik iemand kan helpen. Dat behulpzame zit in mijn bloed denk ik. Blijf dus niet met vragen rondlopen en kom gewoon langs. Ik vind het altijd erg leuk om even een praatje te maken. Omdat ik geboren en getogen ben in Ootmarsum weet ik wat hier speelt. Niet alleen bij de mensen maar ook in het verenigingsleven in Ootmarsum, waar ik actief ben bij carnavalsvereniging  de Siepeljonkers en volleybalvereniging Set Up ’65.”

Bezige bij

De enthousiaste Demi is ook nauw betrokken bij diverse projecten binnen Univé Oost en Regiobank. Zo organiseert zij workshops over veilig bankieren, onderhoudt ze samen met het marketingteam deze Facebook pagina en is zij druk bezig met allerlei andere activiteiten organiseren rondom Univé en RegioBank. Demi: “Stilzitten is niks voor mij. Ik ben graag bezig en sociaal betrokken. Tussendoor wordt er wat af gelachen, want de werksfeer is goed hier. Dat Regiobank en Univé Oost samen in 1 pand gehuisvest zijn, zie ik als een groot voordeel. Niet alleen omdat we aanvullende diensten verlenen, maar ook omdat we dezelfde kernwaarden hebben: lokaal, toegankelijk en persoonlijk. Dat past ook helemaal bij wie ik ben!”