Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

JongWijs

Kinderen zélf leren sparen en betalen

Nieuw bij RegioBank

JongWijs: kinderen zélf leren sparen en betalen

Het is fijn als kinderen later verstandig met geld omgaan. Goed sparen, maar ook verstandig uitgeven. Dat is niet vanzelfsprekend. Dat kan een kind leren door te oefenen. Vallen en opstaan met kleine bedragen. Dat kan met JongWijs van RegioBank: een pakket met een spaar- en betaalrekening voor het kind zélf. Onze adviseurs in De Lutte en Ootmarsum laten ze graag zien wat JongWijs is. Een afspraak maken is niet nodig. Kinderen kunnen met hun ouders gewoon binnenlopen.

Leer uw kind wat verstandig sparen en betalen is

JongWijs is een financieel pakket voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Een spaar- en betaalrekening mét jaarlijks leuke en praktische geldtips. Oók voor de ouders. Want onze adviseurs geven ook de ouder jaarlijks interessante informatie en bruikbare tips om kinderen te helpen financieel zelfstandig te worden. Gewoon via de post, op het huisadres.

Stap voor stap leren: van sparen tot Mobiel Bankieren

JongWijs begint met een spaarrekening. Vanaf 8 jaar komt daar een betaalrekening bij. En met toestemming van de ouder ook een Jeugdpas mét weeklimiet en Internet Bankieren en Mobiel Bankieren. “Dit kan, maar hoeft dus niet. Ouders vragen dit bij ons aan wanneer het kind hier aan toe is. Uiteraard adviseren we daar ook graag in.” vertelt Gerard Nijhuis van Univé Oost.

Loop gewoon binnen, zonder afspraak

Je bent welkom bij de RegioBank. Kom langs in De Lutte of Ootmarsum om te horen én zien wat de voordelen van JongWijs zijn.

Ga naar De Lutte Ga naar Ootmarsum