Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

“De Military voelt voor mij als thuiskomen”

Op zaterdag 8 oktober is Nieck Exterkate, Relatiemanager MKB bij Univé Oost, de hele dag te vinden in de Univé-stand op de Military in Boekelo. Nieck: “De Military voelt voor mij als thuiskomen. Ik ben opgegroeid in Twekkelo en woon nu zelf in Boekelo. Van kinds af aan kwam ik er al elk jaar met mijn ouders en liepen we een rondje. Het blijft gewoon een fantastisch evenement en de sfeer is altijd goed. Ik kom er meestal veel bekenden tegen uit Twente en de Achterhoek en geniet ervan om met iedereen weer even bij te praten.”

Persoonlijk sfeertje

Nieck werkt al meer dan 10 jaar in de verzekeringen, waarvan ruim 5 jaar voor Univé Oost. “Als verzekeringsadviseur breng ik mogelijke bedrijfsrisico’s van MKB-bedrijven in kaart en help ik mijn klanten bij het voorkomen, beperken en verzekeren van deze risico’s. Maar tijdens de Military gaat het zeker niet alleen hierover. Ik vind het leuk om onder het genot van een hapje en drankje te horen hoe het met mijn zakenrelaties gaat. Dat informele, persoonlijke sfeertje maakt zo’n dag juist heel waardevol. Mijn ervaring leert dat als er een persoonlijke klik is, mensen je ook beter weten te vinden.”

“De Military voelt voor mij als thuiskomen. Ik ben opgegroeid in Twekkelo en woon nu zelf in Boekelo."

Nieck Exterkate, Relatiemanager MKB

Groeien door verbinding

“Die verbondenheid is iets dat Univé als coöperatie én als Supporter van Sport belangrijk vindt.
Door op de hoogte te zijn van wat er speelt in deze regio en specifiek bij onze klanten, kunnen we blijven meebewegen met de behoeftes in de markt. Boekelo is de ideale locatie waar zakelijk Twente en de Achterhoek samenkomt. Met een biertje of wijntje erbij, ontstaan er vast allerlei mooie, nieuwe inzichten en ideeën. Ik kijk er nu al naar uit!”