Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Personeel & hulpkrachten

inzetten als zzp'er

Personeel en hulpkrachten inzetten als zzp'er

Het hebben van personeel of het inhuren van flexibele hulpkrachten kan je bedrijf helpen groeien. Veel ondernemers willen zich op de groei en ontwikkeling van hun bedrijf focussen. In sommige gevallen leidt dit tot het inzetten van personeel of hulpkrachten. Logischerwijs zijn er bij het werken met personeel en hulpkrachten ook risico's en verantwoordelijkheden. Dit houdt in dat je opnieuw afweegt welke risico's je wel en welke je niet hoeft of wilt te verzekeren. Daarom raden wij je aan om bij wijziging van de bedrijfsactiviteiten of wijziging van rechtsvorm opnieuw je zakelijke verzekeringen onder de loep te nemen. En dat hoef je niet alleen te doen. Wij willen het leven samen veiliger en zekerder maken. Daarom helpen onze adviseurs jou bewust te worden van de nieuwe risico's die jij als ondernemer loopt. Hierdoor kun jij een weloverwogen beslissing maken en de juiste zakelijke verzekeringen afsluiten die passen bij jouw bedrijf. Zo kunnen er risico's zijn bijgekomen en/of zijn afgevallen waar je zelf niet bij stilgestaan hebt.

Belangrijke risico's

Denk jij erover om personeel aan te nemen? Dan is het slim om eerst de risico's in kaart te brengen. Denk hierbij ook aan ziekte en arbeidsongeschiktheid. Door je goed te verzekeren tegen deze risico's kom jij zelf niet in de financiële problemen als een werknemer thuis komt te zitten.  

De ondernemersdesk

De ondernemersdesk is het aanspreekpunt voor jou als zzp'er. Tijdens een telefonisch risico-inventarisatie-gesprek of wanneer gewenst via beeldbellen, luisteren wij naar jouw verhaal en denken we met je mee. Hierna koppelen wij ons advies terug. Hierbij kijken wij altijd naar jouw unieke situatie en de daarbij behorende risico's. Naar aanleiding van dit gesprek stellen wij een adviesrapport op. Dit is maatwerk, omdat jouw situatie altijd uniek is. Heb je naar aanleiding van dit advies nog vragen, dan plannen we een vervolggesprek in. 

Maak een afspraak Ondernemersdesk bellen

"Belangrijk is om bij grote wijzigingen contact met ons op te nemen. We kijken dan samen naar je nieuwe situatie en bijbehorende verzekeringen."

Mark Vosjan, Adviseur Ondernemersdesk

Persoonlijk en dichtbij

Mark Vosjan vertelt: "Het persoonlijke aspect komt goed naar voren omdat ik oprecht geïnteresseerd ben in de klant en niet schroom om door te vragen tijdens een adviesgesprek. Daardoor krijg ik een goed beeld van de klant en zijn bedrijf. Dit zorgt ook voor de persoonlijke binding met de klant, die zich hierdoor meteen thuis voelt bij Univé." 

Ondernemen is een risico. Maar ook een uitdaging waar je veel voor terug krijgt. De ene ondernemer vindt het een geruststellende gedachte dat hij alle risico's ingedekt heeft, terwijl een ander misschien niet alles wil verzekeren. Door onze rol als adviseur, bemiddelaar en verzekeraar bieden wij jou altijd de best passende oplossing. 

 

Risicoadvies voor ondernemers

Maak een afspraak met één van onze adviseurs voor advies over zakelijke risico's en verzekeringen. Samen willen we risico's voorkomen, schade beperken en alleen verzekeren wat echt nodig is.

Maak een afspraak