Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Tips voor

leuke picknickplekken

Het is weer picknicktijd!

Ga jij wel eens picknicken? In de tijd waarin wandelen het nieuwe normaal is en het uitgaan zich verplaatste naar de parken in de buurt. Jong en oud gingen erop uit in eigen regio en herontdekten de mooiste plekjes in de buurt. Zeg nu zelf: hoe leuk is het om je eigen kleedje uit te vouwen op een mooi, rustig plekje in de natuur en te genieten van een heerlijke lunch of lekkere borrelhapjes onder het genot van een goed glas wijn? En het mooie is: het weer picknicktijd!

Mooiste deel van Nederland

Veel Achterhoekers en Tukkers zijn het erover eens: wij wonen in het mooiste deel van Nederland. Een plek waar men kan genieten van rust en ruimte. Er is veel groen, afgewisseld met bosrijke gebieden en het glooiende coulisselandschap nodigt uit tot lange wandelingen en fietstochten. En dat doen we dan ook massaal. Gezellig met een vriend of vriendin, je eigen gezin of met je nieuwe liefde. Je hoeft echt niet ver weg te gaan om van een mooi natuurlandschap te genieten. De prachtigste plekjes vind je om de hoek. Wandelschoenen aan en picknickmand mee; hoe leuk is dat!

Leukste picknickplekken

De recreatieparken in deze regio, zoals Het Hulsbeek in Oldenzaal, Het Rutbeek in Enschede, Het Lageveld in Wierden en Het Hilgelo in Winterswijk lenen zich perfect voor een picknick. Maar ook de stadsparken, zoals het Volkspark in Enschede, het Kalheupinkpark in Oldenzaal of het Prins Bernard Plantsoen in Hengelo zijn geliefd. Wil je een wat langere wandeling combineren met een originele picknickplek? Zorg dan dat de De Kroezeboom in Fleringen, Rustpunt De Pipokeet in Beuningen of Bloem, Bij & Meer op je route ligt. Uiteraard vind je in de natuurgebieden zoals het Springendal in Ootmarsum of het Buurzerzand in Haaksbergen ook de mooiste picknickplekken van Oost-Nederland!

Win een gratis gevulde picknickmand

Univé Oost heeft nu een leuke winactie: alle leden en niet-leden kunnen kans maken op een picknickmand t.w.v. €70,- gevuld met heerlijke producten van Zuivelhoeve. Doe jij ook mee? Laat je gegevens achter via dit formulier en wie weet ben jij de gelukkige winnaar. Heb jij ook zo’n zin in het mooie weer? Laat de zon maar schijnen, wij kunnen in ieder geval niet wachten om erop uit te gaan!

Natuurlijk genieten!

Lente is dé tijd om op ontdekkingstocht te gaan in je eigen omgeving. Want ook dichtbij huis valt er genoeg te beleven!
Daarom inspireren wij jou ook graag met mooie wandel- en fietsroutes, profiteer je van uniek voordeel op vakantie arrangementen én maak je kans op één van de 25 gevulde picknickmanden voor het ultieme voorjaarsgevoel. En dat allemaal in onze eigen regio.

Dat is Natuurlijk genieten!

Lees meer Maak een afspraak