Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Univé Oost sponsor

Glazen Huis Ootmarsum

Univé Oost wederom sponsor Glazen Huis Ootmarsum

Van 31 augustus t/m 4 september vindt alweer de 11e editie plaats van het Glazen Huis in Ootmarsum. Ook dit jaar is Univé Oost één van de sponsoren van dit fantastische evenement, georganiseerd door de Stichting Pom en mogelijk gemaakt door vele vrijwilligers.

Bestuurslid Dennis Heerink: “We gaan er weer 5 leuke dagen van maken. Ik vind het altijd zo mooi om te zien hoe de inwoners van Ootmarsum en omstreken elkaar een warm hart toedragen. Met het geld dat we ophalen, steunen we 8 goede doelen. Dit jaar zijn dat:

  • Heemhuis Poorten Frederik Ootmarsum
  • Stichting Leergeld
  • Stichting Mooi Leven Huis Tubbergen
  • Tennisclub Ootmarsum
  • Klaverblad - Avondwandelvierdaagse Ootmarsum
  • Kinderkroon Lattrop
  • Stichting Engels 'tuin Ootmarsum
  • Koningsdag Ootmarsum

Met 5 DJ’s en 20 vrijwilligers bezetten we het Glazen Huis 24 uur per dag. We zijn live te volgen op 88.4 FM of via onze website. Mensen kunnen een plaatje aanvragen voor het goede doel of meedoen aan onze veiling. Er zijn al hele mooie items beschikbaar gesteld door zowel Ootmarsumse ondernemers als particulieren. Bijvoorbeeld een tuin- of huiskamerconcert door Honeysuckle Rose, een schetsontwerp voor nieuwbouw of verbouw, 2 uur op de E-shopper met 10 personen en een sessie in de bierspa. Wil je zelf iets aanbieden? Dan kun je je aanmelden via www.glazenhuisootmarsum.nl/veiling.”

Dankbaar

“We zijn Univé Oost ontzettend dankbaar dat zij dit lokale evenement mede mogelijk maken. Het is ook fijn dat het Glazen Huis tegenover de Univé-winkel en het Regiobank kantoor staat. Dat is makkelijk als we het cashgeld dat we met deze actie ophalen snel willen afstorten. Maar ze hebben ons ook goed geholpen bij het afsluiten van de inboedelverzekeringen die hiervoor nodig is. Alle voorbereidingen zijn in volle gang en we hopen op een succesvolle editie!”