Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

In gesprek met

Jolanda & Arno Weustink

“Je bent hier geen nummer, er wordt altijd tijd voor je gemaakt!”

Jolanda Weustink en Arno Weustink zijn gedreven horecaondernemers met een zaak die zich op loopafstand van ons kantoor in Ootmarsum bevindt. Al meer dan twee jaar betekenen we veel voor elkaar. Zij brengen hun verzekeringen en bankzaken onder bij Univé Oost en RegioBank, wij genieten regelmatig van een vers belegd broodje of heerlijke afhaalmaaltijd van ’t Bakhoes. Hoe mooi is dat!

Jolanda: “Ik loop regelmatig bij RegioBank naar binnen om geld af te storten, onze bankzaken te regelen of even snel geld te wisselen. Altijd voel ik me hier welkom. Dat geldt ook bij Univé Oost. Je bent hier geen nummer, er wordt altijd tijd voor je gemaakt. Ik kan er met al mijn vragen terecht en de lijntjes zijn kort. Ideaal!

Passend advies

Het proactieve karakter van de adviseurs spreekt me ook erg aan. Zo werd ik onlangs benaderd om al mijn verzekeringen nog eens door te lopen en wat bleek: waren we onderverzekerd. De afgelopen jaren hadden we een aantal nieuwe investeringen gedaan. We hadden er echter niet bij stil gestaan dat we hierdoor ook de verzekering moesten aanpassen. Het is maar goed dat we geen schade hebben gehad...

Over risico’s gesproken: die loop je als horecazaak natuurlijk wel. Iemand kan zich verbranden aan de frituur en een bezorger kan van de fiets gereden worden. Of nog erger: de hele zaak vliegt in brand. Het feit dat wij getrouwd zijn, maakt het voor ons nog spannender. Als er iets misgaat met de zaak, hebben we allebei geen inkomen meer. Toen ons werd geadviseerd om in ieder geval op één naam een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten, hebben we dan ook geen moment getwijfeld.”

Als we Jolanda vragen of ze nog tips heeft voor Univé Oost of RegioBank antwoordt ze enthousiast: “Vooral zo doorgaan!”. Een groter compliment kunnen we niet krijgen…