Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Digitalisering van de

zakelijke sector

Maak een afspraak

Regel jouw zaken online

Digitaal is de toekomst. Univé speelt daar op in door steeds meer te digitaliseren. Zelfs de welbekende dikke polis mappen worden langzamerhand digitaal. Gegevens worden veiliger bewaard en die papieren rompslomp is verleden tijd. Met ‘Mijn Univé Zakelijk’ kun je altijd alles terug vinden. ‘Mijn Univé Zakelijk’ geeft jou de kans om makkelijk jouw zaken online te regelen. Je kunt al jouw verzekeringen en je Univé-post inzien. 24 Uur per dag inzicht geeft jou de vrijheid die je als drukke ondernemer nodig hebt.

Wij zijn ons bewust van de risico’s die digitalisering met zich mee brengt en zorgen er dagelijks voor dat onze online omgeving veilig is, zodat jij je hier ook veilig voelt. Ook merken wij dat digitalisering nieuwe risico’s met zich meebrengt. Risico’s waar jij als ondernemer waarschijnlijk nog weinig weet van hebt. Daarom helpen wij jou graag meer grip op jouw risico’s te krijgen. Voorkómen, beperken en verzekeren staat hierbij centraal. 

Maak een afspraak

Zakelijk Cyber Event

Cybercriminaliteit neemt snel toe en is vaak dichterbij dan je denkt. Ook jouw onderneming kan gemakkelijk slachtoffer worden!

Kijk het Online Cyber Event terug

Ga jij digitaliseren?

Veel van onze klanten ontvangen nog steeds graag papieren polissen. Geen probleem, wij verzenden ze graag voor je. Robert: “Toch zie ik steeds meer boeren die de digitalisering omarmen. Jonge boeren die hun vader hebben opgevolgd hebben toch een andere kijk en nemen veel kennis mee die ze op school hebben opgedaan. Ik zie dit als een voordeel, digitalisering opent zo veel deuren.”

Ga jij digitaliseren, ga dan het gesprek met ons aan in een risico inventarisatie gesprek. Want met digitalisering veranderen de risico’s en dus je verzekeringen. Veel risico’s zijn nu digitaal en niet meer fysiek aanwezig. Bijvoorbeeld omdat oude dossiers niet meer opgeslagen hoeven te worden en het risico van brand een stuk minder consequenties heeft. Daarentegen zijn bijvoorbeeld cyberrisico’s ineens vele malen relevanter.

Risicoadvies voor ondernemers

Maak een afspraak met één van onze adviseurs voor advies over zakelijke risico's en verzekeringen. Samen willen we risico's voorkomen, schade beperken en alleen verzekeren wat echt nodig is.

Maak een afspraak