Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Zakelijk financieren

bij RegioBank

Zakelijk financieren nu ook bij RegioBank

Zakendoen begint bij RegioBank met een persoonlijk gesprek. Want ondernemers zijn er in alle soorten en maten. Of de ondernemer nu een eigen winkel heeft of bestuurder is van een vereniging. RegioBank helpt lokale ondernemers en bestuurders. Zakelijk financieren kan nu ook bij RegioBank.

“Zakelijke klanten krijgen bij ons altijd persoonlijke aandacht. Ze kunnen bij ons binnenlopen zonder afspraak. We willen de klant echt leren kennen. Daardoor kunnen we goed meedenken met hun financiële vraagstukken. Bij ons vinden ze betalen, sparen en nu ook lenen onder één dak. Verder bieden we overige diensten zoals een zakelijke overstapservice en vaste en mobiele betaalautomaten. Hierdoor kan een ondernemer echt voor al zijn zaken bij ons terecht.”, aldus Gerard Nijhuis.

Over RegioBank

Met ruim 500 vestigingen in dorpen en kleine steden is RegioBank de bank in de buurt. Een bank waar mensen geholpen worden door een lokale Zelfstandig Adviseur die ze kent en weet wat er speelt in hun omgeving. RegioBank kiest bewust voor de regio. Zij vindt dat lokale gemeenschappen waardevol zijn voor Nederland. En dat lokale basisvoorzieningen zoals een school, supermarkt en een bank moeten blijven bestaan. Daarom zorgt RegioBank ervoor dat iedereen zijn geldzaken in de buurt kan regelen. En maakt de bank zich sterk voor de leefbaarheid van dorpen. RegioBank is onderdeel van de Volksbank, samen met SNS, ASN Bank en BLG Wonen. Samen investeren wij in een beter Nederland. Vanuit RegioBank doen we dat door met vertrouwde gezichten aanwezig te zijn in de buurt.

Meer informatie

Loop gewoon binnen, zonder afspraak

Je bent welkom bij de RegioBank. Kom langs in De Lutte of Ootmarsum en leer ons kennen. Samen kijken we naar jouw persoonlijke situatie als ondernemer.

Ga naar De Lutte Ga naar Ootmarsum