Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Zorgeloos fietsen

Er zorgeloos op uit met de (elektrische) fiets

Heb jij ook zin om lekker veel kilometers te maken met je (elektrische) fiets? Op ontdekkingsreis door Nederland, over mooie paden en door prachtige natuurgebieden. Niets is heerlijker dan de wind door je haren en de geur van vers gras en bloeiende bloemen. Zorgeloos genieten van het buitenleven. Ben je in het bezit van een (elektrische) fiets? Dan geven wij je graag een aantal tips.

Mooie fietsroutes

In Twente en de Achterhoek vind je tal van mooie fietsroutes. Dus je hoeft niet ver van huis met je e-bike. Kijk eens op de website van het fietsroutenetwerk Twente en de Achterhoek. Hier vind je alle knooppuntenroutes die deze regio kent. Genoeg te ontdekken in eigen omgeving dus. Het voordeel van een elektrische fiets is dat je veel kilometers kunt maken zonder vermoeid te raken. Heb je de wind tegen? Dan is dat geen enkel probleem. Genieten van de omgeving staat voorop. Samen met je partner of je vrienden erop uit en onderweg een kopje koffie met appelgebak; dat is toch het mooiste dat er is?!

Goede fietsverzekering

Een elektrische fiets is een kostbare aankoop. Wil je zorgeloos kunnen fietsen? Dan is het verstandig om een goede fietsverzekering af te sluiten. Met de elektrische fietsverzekering van Univé Oost ben je vanaf € 4,54 per maand verzekerd tegen diefstal en schade. Ook als de schade door eigen toedoen veroorzaakt is. Bovendien krijg je de eerste 3 jaar na aankoop de volledige aanschafprijs terug bij diefstal. Bewaar je aankoopbon dus goed, ook die van een tweedehands elektrische fiets. Tevens zit pechhulp onderweg standaard inbegrepen bij deze verzekering. Dat is een fijne gedachte toch?

Heb je een kind dat met de elektrische fiets naar school gaat? Denk dan ook aan een goede fietsverzekering. Ook een gewone stadsfiets of mountainbike kun je uiteraard verzekeren bij Univé. Dat kan al vanaf slechts € 2,40 per maand.

Extra korting

Voor bestaande Univé-leden hebben wij goed nieuws. Want heb je minimaal één andere verzekering bij Univé Oost en sluit je een elektrische fietsverzekering af? Dan krijg je van ons 2% korting. Deze korting kan oplopen tot 10% als je meerdere soorten verzekeringen bij Univé onderbrengt. Ook iets om niet te vergeten dus! Veel fietsplezier!

Ga jij zonder zorgen eropuit?

Of je nou een blokje om fietst, eindelijk je motor weer uit de schuur kunt halen of geniet van een mooie rit in je oldtimer. Risico's als een klein ongelukje of pech onderweg liggen dan vaak op de loer. Maak via de onderstaande button een afspraak met één van onze adviseurs. Zij brengen graag jouw verzekeringen in kaart om te kijken of jij zonder zorgen eropuit gaat.

Lees meer Maak een afspraak