Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Uitbreiding bedrijfs-activiteiten

voor zzp'ers

Uitbreiding van bedrijfsactiviteiten voor zzp'ers

Veel ondernemers hebben zich tijdens de coronacrisis ontpopt tot ware creatievelingen. Nieuwe initiatieven schoten als paddenstoelen uit de grond. veel ondernemers hebben hun bedrijfsactiviteiten aangepast en/of uitgebreid. Dit kan gaan om een aanvulling op de bestaande dienstverlening, maar ook om de lancering van een compleet nieuw product. In sommige gevallen heeft dit ook de wijziging van rechtsvorm als gevolg. 

Al deze wijzigingen hebben gevolgen voor je bedrijfsvoering. De uitbreiding van je bedrijfsactiviteiten zorgt voor een nieuwe situatie met soms ook nieuwe risico's. Samen kijken wij graag naar deze risico's en naar jouw risicobereidheid, zodat jij alleen de verzekeringen hoeft af te sluiten die bij jouw situatie passen. Maak een afspraak of bel direct met onze ondernemersdesk om dit te bespreken. Wij nemen graag de tijd voor een persoonlijk gesprek.

Maak een afspraak Ondernemersdesk bellen

"Wij kijken goed naar wie de klant is, wat de klant doet en waar de klant werkt. Het aanbieden van de juiste verzekering is altijd afhankelijk van deze factoren."

Mark Vosjan, Adviseur Ondernemersdesk

Nieuwe of andere bedrijfsactiviteiten, nieuwe risico's

Bij de uitbreiding of verandering van jouw bedrijfsactiviteiten komen nieuwe verantwoordelijkheden kijken. Je gaat misschien personeel aannemen een wagenpark aanschaffen of zelfs verhuizen. Zaken als ziekteverzuim, juridische bijstand en aansprakelijkheid zijn dan een belangrijk thema. Of door het aanschaffen van kostbare gereedschappen of goederen die jij of je personeel met enige in de bedrijfsauto vervoeren. Wij vinden het van belang dat jij je beseft wat de risico's hiervan zijn. Het afsluiten van een eigen vervoersdekking of werknemersschadeverzekering kan jou in dit geval ontzorgen. Mede daardoor kan jij je focussen op jouw klus, in plaats van op de eventuele risico's die de goederen in jouw bus met zich meebrengen. 

Dankzij persoonlijk advies, risicopreventie en de juiste verzekeringen voorkom je dat jij je zorgen hoeft te maken en onnodige risico's moet nemen.

Onze ondernemersdesk helpt je graag

Wij helpen jou graag bij veranderingen in jouw bedrijfsactiviteiten, mobiliteit, inkomen, bedrijfsmiddelen en/of personeel, maar ook in je privésituatie. In al deze gevallen is onze ondernemersdesk het aanspreekpunt voor zzp'ers. Tijdens een telefonisch risico-inventarisatie-gesprek of wanneer gewenst via beeldbellen luisteren wij naar jouw verhaal en denken we mee. Omdat wij u graag goed willen adviseren, willen wijzen op uw risico’s en verzekerd willen hebben naar uw wensen.

 

Hierna koppelen wij ons advies terug. We kijken hierbij altijd naar de nieuwe situatie en de daarbij behorende risico's. Zijn er nieuwe verzekeringen nodig of dienen de huidige verzekeringen aangepast te worden? En welke risico's wil jij zelf dragen? Naar aanleiding van het gesprek stellen wij een adviesrapport op. Dit is maatwerk, omdat jouw situatie altijd uniek is. Heb je na aanleiding van dit adviesrapport nog vragen? Dan plannen we een vervolggesprek in. De juiste verzekeringspolissen worden hierna per mail naar je toe gezonden. Je kunt via je eigen online omgeving 24 uur per dag, 7 dagen per week, inloggen om jouw gegevens in te zien.

Nieuwe risico's zoals cybercriminaliteit

Cybercriminaliteit is een actueel thema voor ondernemers. Wij helpen je graag bij het voorkomen van cybercriminaliteit. Dit doen we onder andere door een cyberscan te maken. Hiernaast hebben we speciale dekkingen toegevoegd en de cyberhelpdesk opgericht. De cyberhelpdesk staat 24/7 klaar voor Univé leden die met cybercriminaliteit te maken hebben of dit vermoeden. 

Voorkomen, beperken, verzekeren

Voorkomen, beperken, verzekeren, dat is waar we voor staan. We willen samen met jou risico's voorkomen, gevolgen beperken en pas verzekeren wat echt nodig is. Ondernemen is een risico. Maar ook een uitdaging waar je veel voor terugkrijgt. De ene ondernemer vindt het een geruststellende gedachte dat hij alle risico's ingedekt heeft, terwijl een ander misschien niet alles wil verzekeren. Neem contact met ons op en laat je door onze adviseurs informeren. We staan graag voor je klaar.

Risicoadvies voor ondernemers

Maak een afspraak met één van onze adviseurs voor advies over zakelijke risico's en verzekeringen. Samen willen we risico's voorkomen, schade beperken en alleen verzekeren wat echt nodig is.

Maak een afspraak