Meld u aan voor gratis juridisch advies!

De zomervakantie staat voor de deur en is het weer mogelijk om op vakantie te gaan naar andere landen met een geel reisadvies binnen de Schengenzone. Het reisadvies blijft oranje als een land het coronavirus nog niet voldoende onder controle heeft, nog geen Nederlandse toeristen verwelkomt of quarantaine oplegt bij aankomst.

Vragen over de zomervakantie

Bovenstaande versoepeling roept vragen op. Misschien heeft u uw vakantie al geboekt of ben u zich aan het verdiepen in de mogelijkheden. Waar moet ik opletten als ik nu een reis ga boeken? Kan ik mijn vakantie annuleren als de bestemming toch niet veilig blijkt te zijn? De vliegmaatschappij annuleert de vlucht, hoe kom ik alsnog tijdig op mijn vakantiebestemming?

Gratis juridisch advies

Dit soort reis- en vakantievragen bespreekt u graag met een expert. Univé biedt u de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van ons juridisch spreekuur. U kunt in 30 minuten telefonisch uw vragen stellen aan onze juristen. Zij denken graag met u mee en zoeken samen met u naar een oplossing en adviseren u over eventuele vervolgstappen.

Aanmelden

Meld u aan voor gratis juridisch advies via onderstaande button. Vul het formulier in, samen met de vraag die u heeft voor de jurist. Er wordt binnen drie werkdagen telefonisch contact met u opgenomen.