Meer zekerheid met de lokale klushulp van Univé!

U kent het vast wel: een lekkende kraan, verstopte afvoer, kortsluiting of andere problemen die altijd gebeuren op het moment dat het u niet uitkomt. Vervelend! De lokale klushulp van Univé biedt uitkomst.

Maak direct een afspraak met een van onze vakmensen. Bij spoed heeft u binnen 20 minuten de afspraakbevestiging op de mail en wordt het probleem nog dezelfde dag opgelost

Waarom biedt Univé de lokale klushulp aan?

Univé wil haar leden zekerheid bieden. Door het aanbieden van de lokale klushulp maken we het u gemakkelijker. U stelt uw klussen minder lang uit waardoor u de kans op schade voorkomt en beperkt!  

Betrouwbare vakmensen

Wij hechten veel waarde aan betrouwbaarheid. Onze vakmensen zijn allemaal professionals die staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Ze zijn niet bij ons in dienst, maar maken deel uit van ons netwerk. U kunt hen na het uitvoeren van de klus reviewen. Zo waarborgen wij de kwaliteit en kunnen we de juiste persoon aan uw klus koppelen. Bent u na afloop van de uitgevoerde klus niet tevreden? Laat dit de vakman/-vrouw weten, zodat het direct opgelost kan worden. Lukt dat niet? Neem dan contact met ons op zodat wij ervoor kunnen zorgen dat de klus alsnog wordt afgerond.

Heeft u een spoedklus?

Op de boekingspagina kunt u kiezen voor een spoedklus. U ontvangt binnen 20 minuten een afspraakbevestiging en op dezelfde dag komt er nog een vakman/-vrouw bij u langs.