Met Univé Oost gratis naar de film!

Kerst! Voor veel mensen de mooiste tijd van het jaar. Kerst heeft iets magisch en brengt mensen samen. Daarom hebben wij een speciale verrassing voor onze leden. Kom samen met uw familie naar het FamilieFestival op zaterdag 14 of zondag 15 december. Geniet samen van een bioscoopfilm naar keuze. Helemaal gratis!

Helaas, het FamilieFestival is inmiddels uitverkocht! U kunt geen filmkaartjes meer bestellen! Wij begroeten iedereen die een kaartje heeft weten te bemachtigen graag bij de filmvoorstellingen. Behoort u niet tot de gelukkigen? Houd dan in 2020 uw e-mail goed in de gaten voor onze speciale ledenaanbiedingen.

Univé Oost FamilieFestival

Op zaterdag 14 of zondag 15 december nodigen we u uit om naar het Univé Oost FamilieFestival te komen bij de Vue in Doetinchem of bij Kinepolis in Enschede. Kom voor een bijzondere kerstbeleving en geniet van een gratis film naar keuze. Samen met jouw familie!

Officieel programma

Traditioneel organiseren we elk jaar een ledenbijeenkomst voor alle leden. Dit jaar wordt het officiële programma in een nieuw jasje gestoken. Tijdens het Univé FamilieFestival maken we de winnaars van het Univé Oost Fonds bekend. Ook laten we zien wat Univé Oost het afgelopen jaar heeft gedaan voor haar leden. Dat is de belofte aan onze leden vanuit de ledenbijeenkomst en maken we dit jaar op een bijzondere manier waar.

Heeft u geen code ontvangen?

Leden die hun e-mailadres bij ons kenbaar hebben gemaakt, in Twente, de Achterhoek of Liemers wonen en commerciële berichten willen ontvangen, hebben op donderdag 14 november een code van ons gekregen. Heeft u geen code van ons ontvangen, maar wilt u wel naar het FamilieFestival komen? Stuur dan een e-mail naar oost@unive.nl, bel ons via 088 3300300 of bezoek één van onze winkels. Onze adviseurs helpen u graag aan een werkende code. Let op: Er zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar. Wees er snel bij want vol = vol.
We zien u graag op het Univé Familie Festival!