Vanaf woensdag 30 mei aanstaande is de Univé-winkel Ruurlo gevestigd in het Ondernemerscentrum aan de Stationsstraat 12. Commercieel Directeur Univé Oost, Jan Thale Haandrikman, is blij met de nieuwe winkel die geheel is ingericht volgens de compleet vernieuwde huisstijl van Univé en daarmee frisser oogt, meer energie uitstraalt en in combinatie met het shop-in-shop concept helemaal van deze tijd is.

Jan Thale Haandrikman: “Bij Univé Oost vinden we het belangrijk om goed bereikbaar voor onze klanten te zijn. Dat kan tegenwoordig uiteraard via een e-mail of een appje, maar veel klanten vinden het nog steeds fijn om gewoon bij een van onze winkels te kunnen binnenlopen. Met de nieuwe stek in het Ondernemerscentrum willen we nog toegankelijker zijn voor onze klanten én voor diegenen die nog geen klant zijn, maar wel meer willen weten over onze dienstverlening.”

In een tijd waarin veel verandert, biedt Coöperatie Univé de zekerheid van elkaar helpen. We zijn dichtbij door onze winkel en online via onder andere de Univé App. Al sinds 1794 helpen we risico’s te voorkomen, gevolgen te beperken en alleen te verzekeren wat echt nodig is. Vanuit die doelen investeren we ook in lokale, maatschappelijke en sportieve initiatieven. Wij zijn Univé, wij zijn van onze leden en wij zijn van elkaar helpen. En Daar plukt ú de vruchten van.