Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Samen werken we aan

jouw zaak

Maak een afspraak

Voorkomen, beperken en verzekeren

Ondernemen brengt kansen en risico's met zich mee. Verzekeren speelt daarin een belangrijke rol, maar dat is zeker niet de enige oplossing. Wij helpen je graag bij het in kaart brengen van de mogelijke bedrijfsrisico's. Door het geven van inzicht en advies kunnen we risico's voorkomen en beperken. Niets is erger dan een brand bij een agrarisch bedrijf. Maar ook een ernstig conflict met je opdrachtgever, een hoog ziekteverzuim onder jouw personeel of inkomensverlies doordat je zelf ziek wordt zijn ernstige situaties. Als ondernemer is het belangrijk om de continuïteit van jouw bedrijf te waarborgen. Dat je ook bij onverwachte situaties geen omzet verloren ziet gaan.

Wil je inzicht in welke risico’s jouw bedrijf loopt en hoe je deze kunt voorkomen, beperken en verzekeren? Dan kun je terecht bij één van onze zakelijk adviseurs. Alle MKB'ers, agrariërs en zzp'ers zijn bij ons aan het juiste adres voor onafhankelijk risicoadvies. Door onze rol als adviseur, bemiddelaar en verzekeraar bieden wij jou altijd de best passende oplossing.

Maak een afspraak

Bekijk onze verzekeringen voor

Snel schakelen bij veranderingen

Ondernemen is een risico. Maar ook een uitdaging waar je veel voor terug krijgt. Wanneer jouw bedrijf groeit, sta je voor belangrijke keuzes. Personeel aannemen, verbouwen, verhuizen; veel beslissingen worden op gevoel gemaakt. Ook wat betreft verzekeringen. De ene ondernemer vindt het een geruststellende gedachte dat hij alle risico’s ingedekt heeft, terwijl een andere misschien niet alles wil verzekeren. Welke keuzes passen bij jouw eigen situatie? Wij adviseren je bij veranderingen in bedrijfsactiviteiten, mobiliteit, inkomen, bedrijfsmiddelen of personeel.

Wil je snel schakelen? Dan kun je met al jouw vragen terecht bij onze ondernemersdesk of persoonlijke zakelijke adviseur. Regel je verzekeringen liever zelf? Online zijn wij 24/7 bereikbaar.

Risicoadvies

"Onze zakelijke adviseurs kijken samen met jou naar hoe jouw bedrijf in elkaar zit. Welke risico’s er zijn en hoe ze nu zijn afgedekt. Vervolgens ontvang je een persoonlijk preventie- en verzekeringsadvies."

"Welke maatregelen kan een ondernemer treffen om risico’s te voorkomen?"

René Buiting, Manager Zakelijk

Verzeker jezelf van rust

Gerustgesteld en zonder zorgen ondernemen? Regel op tijd een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Zonder vangnet van de overheid, ben je als ondernemer zelf verantwoordelijk bij langdurige ziekte of een ongeval. Samen gaan wij op zoek naar een passende arbeidsongeschiktheidsverzekering voor jou. Onze adviseurs hebben specialistische kennis in onze regio en denken graag met je mee. Wij kijken altijd naar de doelen en risico's van jouw onderneming, want elke onderneming is uniek. Zo geven wij je graag persoonlijk advies op maat en helpen wij jou bij het afwegen van de risico's.

Meer over AOV

Univé adviseur André Nijhof in gesprek met melkveehouder Henk Aalpol over zijn verzekeringen.

Risicoadvies voor ondernemers

Maak een afspraak met een van onze adviseurs voor persoonlijk advies over jouw zakelijke verzekeringen. De adviseurs komen graag langs, maar de keuze is aan jou.

Maak een afspraak