Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Ondernemers

Samen werken we aan jouw zaak!

Maak nu een afspraak

Voorkomen, beperken en verzekeren

Ondernemen brengt kansen en risico's met zich mee. Verzekeren speelt daarin een belangrijke rol, maar dat is zeker niet de enige oplossing. Wij helpen je graag bij het in kaart brengen van de mogelijke bedrijfsrisico's. Door het geven van inzicht en advies kunnen we risico's voorkomen en beperken. Samen organiseren wij veiligheid en zekerheid. Wij beloven jou dat wanneer je actief meehelpt om risico's te verminderen, je daar direct voor beloond wordt. Niet achteraf, maar vooraf. Bijvoorbeeld door een korting op de verzekeringspremie, preventieartikelen of interessante acties. De ervaring leert dat onze klanten dat zeer waarderen. 

bedrijven.oost@unive.nl

Neem contact met ons op voor zakelijke vragen en advies.

Maak een afspraak

Voor elke bedrijfstak een specialist

Niets is erger dan een brand bij een agrarisch bedrijf. Maar ook een ernstig conflict met je opdrachtgever, een hoog ziekteverzuim onder jouw personeel of inkomensverlies doordat je zelf ziek wordt zijn ernstige situaties. Als ondernemer is het belangrijk om de continuïteit van jouw bedrijf te waarborgen. Dat je ook bij onverwachte situaties geen omzet verloren ziet gaan. Wil je inzicht in welke risico’s jouw bedrijf loopt en hoe je deze kunt voorkomen, beperken en verzekeren? Dan kun je terecht bij één van onze zakelijk adviseurs. Niet alleen agrariërs, maar ook MKB'ers en ZZP'ers zijn bij ons aan het juiste adres voor een onafhankelijk risicoadvies. Wil je jouw leven als bedrijfseigenaar veiliger en zekerder maken? Maak dan direct een afspraak. 

Risicoadvies

Onze zakelijke adviseurs kijken samen met jou naar hoe jouw bedrijf in elkaar zit. Welke risico’s er zijn en hoe ze nu zijn afgedekt. Vervolgens ontvang je een persoonlijk preventie- en verzekeringsadvies. 

"Welke maatregelen kan een ondernemer treffen om risico’s te voorkomen?"

René Buiting, Manager Zakelijk

Lees verder

Snel schakelen bij veranderingen

Ondernemen is een risico. Maar ook een uitdaging waar je veel voor terug krijgt. Wanneer jouw bedrijf groeit, sta je voor belangrijke keuzes. Personeel aannemen, verbouwen, verhuizen; veel beslissingen worden op gevoel gemaakt. Ook wat betreft verzekeringen. De ene ondernemer vindt het een geruststellende gedachte dat hij alle risico’s ingedekt heeft, terwijl een andere misschien niet alles wil verzekeren. Welke keuzes passen bij jouw eigen situatie? Wij adviseren je bij veranderingen in bedrijfsactiviteiten, mobiliteit, inkomen, bedrijfsmiddelen of personeel. Wil je snel schakelen? Dan kun je met al jouw vragen terecht bij onze ondernemersdesk of persoonlijke zakelijke adviseur. Regel je verzekeringen liever zelf? Online zijn wij 24/7 bereikbaar.

Univé adviseur André Nijhof in gesprek met melkveehouder Henk Aalpol over zijn verzekeringen.

Risicoadvies voor ondernemers

Maak een afspraak met een van onze adviseurs voor advies over zakelijke risico's en verzekeringen. Samen willen we risico's voorkomen, schade beperken en alleen verzekeren wat echt nodig is.

Maak een afspraak Ga naar unive.nl