Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Arbeids ongeschiktheids

verzekering

Verzekerd van inkomen bij ziekte en ongevallen

Ondernemen is onlosmakelijk verbonden met het nemen van risico's. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is (nog) niet verplicht, maar biedt wel een stuk meer zekerheid in je leven als ondernemer. Jouw arbeids- ongeschiktheidsverzekering (AOV) zorgt ervoor dat jij verzekerd bent van een inkomen bij een tijdelijk of langdurige ziekte of een ongeval. Zo kun jij je doorlopende kosten én die van je partner of gezin blijven betalen. Door onze rol als adviseur en bemiddelaar bieden we jou altijd de best passende oplossing. Ook als dit buiten Univé is.

We vinden het belangrijk om betrokken te zijn. We staan zo dicht mogelijk bij onze klanten. Onze inkomensspecialisten hebben de kennis in huis om je vervolgens het best passende advies te geven. Door deze betrokkenheid en ons advies op maat, weet je waar je aan toe bent. Met de wetenschap dat alles goed geregeld is kun jij je bezig houden met je onderneming. En dat zorgt dat voor een heleboel rust. 

Wil je weten of een AOV wat voor je is of welke AOV het beste bij je past? Wij geven je hierin graag advies.

Het eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend!

Maak een afspraak

Leer onze AOV-adviseurs kennen

Petra Scharenborg

Adviseur Inkomen en Verzuim (Achterhoek)

"Als het gaat om je arbeidsongeschiktheids-risico sta ik als adviseur en sparringpartner voor je klaar. Even te druk? We kunnen ook naar jou toe komen."

Martin Kremer

Adviseur Inkomen en Verzuim (Twente)

"Mijn toegevoegde waarde is dat ik help om samen een bewuste keuze te maken tussen zelf risico’s nemen, beperken en onverantwoorde risico’s verzekeren."

Een AOV aanvragen. Hoe werkt dat?

2. Jouw wensen

Petra of Martin neemt samen met jou je situatie door en bespreekt je wensen.

3. Gezondheidsverklaring

Je bespreekt samen het advies en er wordt een aanvraag ingediend. De verzekeraar vraagt je vervolgens een gezondheidsverklaring in te vullen.

4. Beoordeling

Je aanvraag wordt technisch en medisch beoordeeld.

5. Resultaat

De aanvraag wordt geaccepteerd. Dit is wel afhankelijk van de uitkomst van de gezondheidsverklaring.

Voor ieder een passend advies

De één heeft een financiële verantwoordelijkheid naar z’n gezin, de ander wil niet financieel afhankelijk zijn van de partner of geeft aan dat juist wel te willen. Uiteraard is iedere situatie uniek. Juist daarom gaan wij graag met je in gesprek.

"We bieden iedere ondernemer het meest persoonlijke advies en bemiddeling in arbeidsongeschiktheids- verzekeringen".

Martin Kremer & Petra Scharenborg

Goed om te weten is dat elke beroepsgroep een eigen premieklasse kent. Wij bemiddelen voor drie verschillende verzekeraars waardoor wij altijd een passende oplossing bieden met een concurrerende premie.

Wist je al dat deze premie aftrekbaar is voor de inkomstenbelasting? Dat scheelt in veel gevallen bijna 40 procent! En verschillende keuzes leiden tot een lagere premie van de AOV. Wij helpen jou met deze keuzes en geven je een passend advies voor jouw arbeidsongeschiktheidsrisico waarbij de premie ook passend moet zijn. Het redmiddel van de bijstand is een minder aantrekkelijke optie. Zoals al gezegd, wij gaan graag met jou in gesprek. 

Maak een afspraak

Besef je eens wat je maandelijks verdiend en uitgeeft.

Wat als dat wegvalt? Voorkom dat je financieel niet meer kunt rondkomen door ziekte of een ongeval. Maak een kostenloze en vrijblijvende afspraak met een van onze specialisten Martin of Petra.

Maak een afspraak