Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Arbeids ongeschiktheids verzekering

voor ondernemers

Verzekerd van inkomen bij ziekte en ongevallen

Als ondernemer neem je risico’s. Je bent zelf verantwoordelijk voor je winst en dus ook je inkomen. In loondienst krijgt je maandelijks jouw salaris en heb je de zekerheid van een vast inkomen. Ook als je ziek of arbeidsongeschikt. Iemand in loondienst krijgt het loon doorbetaald en komt bij langdurige ziekte in het vangnet van de overheid. Jij als ondernemer hebt die luxe niet. Je moet zelf zorgen voor dat vangnet. Of je loopt het risico dat je tijdelijk of langdurig geen inkomen hebt in zo'n situatie. Een dat is een groot risico. Ontdek welke arbeidsongeschikheidsverzekering (AOV) bij jou past. Wij geven je graag hierin graag advies.

Maak een afspraak

Leer onze AOV-adviseurs kennen

Martin Kremer

Adviseur Inkomen en Verzuim (Twente)

"Mijn toegevoegde waarde is dat ik help om samen een bewuste keuze te maken tussen zelf risico’s nemen, beperken en onverantwoorde risico’s verzekeren"

Petra Scharenborg

Adviseur Inkomen en Verzuim (Achterhoek)

"Als het gaat om uw arbeidsongeschiktheids-risico sta ik als adviseur en sparringpartner voor u klaar"

Onverantwoorde risico's verzekeren

Eventueel kun je een beroep doen op de bijstand. Eventueel? Ja, want bijstand is het laatste waar je voor in aanmerking komt. Dan moet je eerst jouw hele vermogen ‘opeten’. Daaronder valt het vermogen van jouw partner, maar ook jouw eigen woning wordt als vermogen aangemerkt. Zo ver wil niemand het laten komen, zeker niet in een positie waarin je ziek of arbeidsongeschikt bent. Als ondernemer neemt je risico’s. Maar onverantwoorde risico’s gaat je uit de weg of verzekert je. Daarover gaan wij graag met je in gesprek. Na de afspraak ontvangt je zelfs een sportpakket cadeau!

Maak een afspraak

Iedereen is anders

De één heeft een financiële verantwoordelijkheid naar z’n gezin. Een ander wil niet financieel afhankelijk zijn van de partner of geeft aan dat juist wel te willen. Of je woont nog thuis, je begint net als zelfstandige of je hebt al jaren een AOV. Uiteraard is iedere situatie anders maar benodigt wel dezelfde aandacht. Daarom gaan wij graag met je in gesprek.

Welke AOV-verzekering past bij jou? Wij helpen je graag verder!

Voor persoonlijk en passend advies op maat over jouw arbeidsongeschiktheidsverzekering kun je terecht bij onze specialisten Martin en Petra.

Maak een afspraak Meer over AOV