Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Samen jouw bedrijfsrisico's in kaart brengen

Ondernemen brengt zowel kansen als risico's met zich mee. Verzekeren speelt hierin een belangrijke rol, maar is zeker niet altijd de enige oplossing. Door het geven van inzicht kunnen wij je adviseren hoe je risico's kunt voorkomen en beperken.

Wij helpen je graag bij het in kaart brengen van de mogelijke bedrijfsrisico's. Daarna bepaal jij zelf welke risico's je wel of niet wilt verzekeren. In onze rol als adviseur, bemiddelaar en verzekeraar bieden wij jou altijd de best passende oplossing. Ook als het ergens anders goedkoper kan.

We komen graag op jouw bedrijf langs voor een vrijblijvende OndernemersCheck! Benieuwd naar wat je kunt verwachten? Klik dan hier.


Plan een OndernemersCheck

Wat kan ik verwachten?

OndernemersCheck op locatie

 

Onze adviseurs komen graag bij jouw bedrijf langs. Geheel vrijblijvend. We plannen de afspraak in wanneer het jou uitkomt.

Plan een OndernemersCheck

Onderneming in beeld brengen

 

Om goed in te kunnen schatten welke risico's jouw onderneming loopt gaan we allereerst in gesprek over o.a.:

  • De hoofd- en eventuele nevenactiviteiten
  • De (eventuele) aanwezigheid van personeel en/of hulpkrachten
  • Milieurisico's
  • Etc.

Bedrijfsrisico's in kaart brengen

 

Iedere onderneming is anders, en brengt dus andere risico's met zich mee. Als alle bedrijfsrisico's in kaart zijn gebracht gaan we samen bepalen welke risico's de meeste impact kunnen hebben op jouw bedrijf.

Verzekeren of zelf risico dragen

 

Op basis van de mogelijke impact die bepaalde risico's met zich meebrengen kijken we met jou naar welke risico's je wilt verzekeren en welke risico's je zelf wilt dragen.

Altijd de juiste verzekering

 

Maak je de keuze om bepaalde risico's te verzekeren dan zoeken wij altijd de best passende oplossing. In onze rol als adviseur, bemiddelaar en verzekeraar garanderen wij jou altijd die best passende oplossing. Ook als dat buiten Univé is.

Wij bouwen graag een relatie op

 

Om te waarborgen dat jij altijd voor de juiste risico's verzekerd bent plannen we jaarlijks een gesprek om samen naar jouw verzekeringssituatie te kijken. Uiteraard staat jouw persoonlijke adviseur in de tussentijd altijd klaar als gesprekspartner bij bedrijfswijzigingen, groei en overnames. 

Dit zijn onze Agrarisch adviseurs!

Andre Nijhof

Agrarisch adviseur (regio Enschede, Hengelo & Oldenzaal)

"Ik breng de risico’s van een ondernemer graag in beeld. Daarna bespreek ik hoe we deze risico’s samen kunnen voorkomen, beperken of verzekeren."

Edwin Oltvoort

Agrarisch adviseur (regio Groenlo & Ruurlo)

"Jouw agrarisch bedrijf beschermen na verlies door schade omdat wij dat als coöperatie al ruim 225 jaar doen."

Frank Kuipers

Agrarisch adviseur (regio Dinkelland, Losser & Tubbergen)

"Mijn doelstelling is onze klanten zo optimaal mogelijk van dienst te zijn door ze te bedienen van advies, te bemiddelen bij schade, het oplossen van mogelijke problemen m.b.t. verzekeringsvraagstukken."

Harrie Broekman

Agrarisch adviseur (regio Markelo, Laren & Beltrum)

"Doordat ik jaarlijks contact heb met mijn klanten, weet ik wat er speelt en geef ik een passend advies. Door het persoonlijk contact ontstaat er een prettige samenwerking."

Robert Veerbeek

Agrarisch adviseur (regio Doetinchem, Winterswijk & de Liemers)

"Mede door onze persoonlijke aanpak en oprechte interesse in onze klanten en de sector bouwen wij een hechte band op met onze relaties. Daar zijn wij trots op."