Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Samen jouw bedrijfsrisico's in kaart brengen

Vrijblijvende OndernemersCheck

Of je nou een MKB-bedrijf bezit, zpp'er of agrariër bent; ondernemen brengt zowel kansen als risico's met zich mee. Verzekeren speelt hierin een belangrijke rol, maar is zeker niet altijd de enige oplossing. Door het geven van inzicht kunnen wij je adviseren hoe je risico's kunt voorkomen en beperken.

Wij helpen je graag bij het in kaart brengen van de mogelijke bedrijfsrisico's. Daarna bepaal jij zelf welke risico's je wel of niet wilt verzekeren. In onze rol als adviseur, bemiddelaar en verzekeraar bieden wij jou altijd de best passende oplossing. Ook als het ergens anders goedkoper kan. We komen graag op jouw bedrijf langs voor een gezamelijke OndernemersCheck! Geheel vrijblijvend.


Plan een OndernemersCheck

Wat kun je verwachten?

OndernemersCheck op locatie

 

Onze adviseurs komen graag bij jouw bedrijf langs. We plannen de afspraak wanneer het jou uitkomt.

Plan een OndernemersCheck

Onderneming in beeld brengen

 

Om goed in te kunnen schatten welke risico's jouw onderneming loopt gaan we allereerst in gesprek over o.a.:

  • De kerntaken van de onderneming
  • De verschillende afnemersgroepen
  • Het verzorgingsgebied
  • Etc.

Bedrijfsrisico's in kaart brengen

 

Iedere onderneming is anders, en brengt dus andere risico's met zich mee. Als alle bedrijfsrisico's in kaart zijn gebracht gaan we samen bepalen welke risico's de meeste impact kunnen hebben op jouw bedrijf.

Verzekeren of zelf risico dragen

 

Op basis van de mogelijke impact die bepaalde risico's met zich meebrengen kijken we met jou naar welke risico's je wilt verzekeren en welke risico's je zelf wilt dragen.

Altijd de juiste verzekering

 

Maak je de keuze om bepaalde risico's te verzekeren dan kijken wij altijd wat de best passende optie is. In onze rol als adviseur, bemiddelaar en verzekeraar garanderen wij jou altijd die best passende oplossing. Ook als dat buiten Univé is.

Wij bouwen graag een relatie op

 

Om te waarborgen dat jij altijd voor de juiste risico's verzekerd bent plannen we jaarlijks een gesprek om samen naar jouw verzekeringssituatie te kijken. Uiteraard staat jouw persoonlijke adviseur in de tussentijd altijd klaar als gesprekspartner bij bedrijfswijzigingen, groei en overnames.