Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Zakelijk financieren

RegioBank Ootmarsum & De Lutte


Bij RegioBank kun je zakelijk betalen, sparen en lenen op een manier die bij jou en jouuw onderneming past. Of je nou op zoek bent naar een zakelijke rekening, een zakelijk krediet of een bedrijfshypotheek. Onze RegioBank adviseurs in Ootmarsum en De Lutte helpen je graag tijdens een persoonlijk gesprek.

Maak een afspraak

Zakelijke rekening


Met de betaalrekening voor ondernemers van RegioBank kun je voordelig zakelijk bankieren. Voor een vast bedrag per maand krijg je een zakelijke bankrekening, betaalpas én Mijn RegioBank Zakelijk.

Heb je ook nog een rekening bij een andere bank? Dan regelen wij de overstap voor je.

Zakelijk krediet


Het zakelijke krediet geeft je extra financiële ruimte. Handig wanneer je bijvoorbeeld een nieuwe voorraad voor je winkel wil kopen of lang moet wachten op openstaande facturen.

Met onze adviseur spreek je een persoonlijk kredietlimiet af op basis van je jaaromzet, met een maximum van €50.000. Je krediet koppelen we aan je zakelijke rekening bij RegioBank. 

Bedrijfshypotheek


Droom je van je eigen bedrijfspand? Zoek je een opslagruimte of een pand voor je winkel of restaurant? Bij het kopen van een bedrijfspand krijg je meestal te maken met een zakelijke hypotheek voor de financiering van het pand.

Tijdens een (gratis) oriëntatiegesprek bespreek je je wensen met onze adviseur. Je adviseur kijkt samen met jou naar het maximale hypotheekbedrag.