Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300300 Maak een afspraak

Hypotheken

Persoonlijk en onafhankelijk advies

Bereken je maximale hypotheek

De beste hypotheek voor jouw droomhuis

Een hypotheek afsluiten doe je niet iedere dag. In zo’n geval is het fijn om iemand naast je te hebben met verstand van zaken. Ben je op zoek naar de beste hypotheek voor jouw droomhuis? Dat zoeken wij graag voor je uit. Naast hypotheken en financieel advies biedt Univé Oost ook zorg- en schadeverzekeringen aan. Wij zijn er voor jou wanneer je je eerste huis koopt, je huis wilt verduurzamen/verbouwen, je wilt verhuizen of je huidige hypotheek wilt oversluiten.

Onze onafhankelijke adviseurs helpen je graag! In een vrijblijvende Hypotheekcheck nemen we jouw wensen en opties met je door. Na afloop van de Hypotheekcheck ontvang je drie woonmagazines cadeau!

Plan een Hypotheekcheck

Bereken je maximale hypotheek

Bij het afsluiten van een hypotheek krijgt je alle ruimte om jouw eigen keuzes te maken. De adviseur zorgt bij het opstellen van een hypotheekadvies dat je voldoende ruimte overhoudt om lekker te kunnen leven, ook in de toekomst. En dat is wel zo prettig wonen. Plan hierboven een Hypotheekcheck met een adviseur of maak direct een proefberekening.

 

Eenvoudig je maximale hypotheek- en rentetarieven berekenen

Maak een proefberekening

Hypotheekadvies van Univé

Je eerste huis kopen

Je eerste huis kopen is erg spannend. Het is een grote uitgave waar veel bij komt kijken. Onze hypotheekadviseurs begeleiden je tijdens dit proces. De uitgangspunten zijn jouw woonbehoeftes en jouw financiële situatie. Verliefd op een jaren ’30 woning maar heb je twee linkerhanden? Heb je een goed carrièreperspectief en wil je daarom het maximale uit jouw lening halen? Of wil je in de toekomst verre reizen maken waarvoor je een budget wilt reserveren? Dit soort vragen komen aan bod in een eerste kennismakingsgesprek.

Nationale hypotheekgarantie (NHG)

Bij het afsluiten van je (eerste) hypotheek kan Nationale Hypotheek Garantie interessant zijn. Met de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) sluit je een veilige, verantwoorde en voordelige hypotheek voor de aankoop van je huis af. Bovendien zijn de maandelijkse woonlasten wat lager dan bij een hypotheek zonder Nationale Hypotheek Garantie. Of je in aanmerking komt voor een hypotheek met NHG hangt van een aantal voorwaarden af. Nieuwsgierig geworden naar jouw mogelijkheden? Jouw Univé-adviseur vertelt je er graag meer over.

Verduurzamen van je huis

Zit je helemaal op je plek in je huidige huis en wil je investeren in energiebesparende voorzieningen? Dan zijn er meerdere mogelijkheden. Tegenwoordig verduurzamen vele huizenbezitters hun woning door isolatie, dubbele HR++ beglazing, de aanschaf van een zuinige HR-ketel of zonnepanelen. Het voordeel hiervan ziet men direct terug op de energierekening. Als je jouw huis gaat verduurzamen kom je misschien in aanmerking voor duurzaamheidskorting of het energiebespaarbudget. Onze adviseurs zijn hiervan op de hoogte en helpen je graag.

Elkaar leren kennen

Wij vinden het belangrijk dat we jou en jouw wensen goed leren kennen, voordat we voor je aan de slag gaan. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt. Bijvoorbeeld een huis kopen met studieschuld. In de maximale hypotheekberekening wordt namelijk rekening gehouden met jouw verplichtingen uit lopende leningen. Dat biedt perspectief. Ook wanneer je geen vast dienstverband hebt of zelfstandig ondernemer bent, is het mogelijk om een hypotheek af te sluiten. Leer onze adviseurs kennen voor (financieel) advies op maat.

Gerard IJsseldijk

Teamleider & Financieel adviseur

Ik ben Gerard IJsseldijk. Naast gecertificeerd financieel planner (FFP) ben ik teamleider van de afdeling. 

"Ik ben trots op ons team Hypotheken en financieel advies."

Lees meer over Gerard

Anke Baan

Financieel adviseur

Mijn naam is Anke Baan. Ik ben een erkend Financieel adviseur en ben al een aantal jaren werkzaam in deze functie. 

"Ik kijk er naar uit om met je in gesprek te gaan."

Lees meer over Anke

Sander van der Kuip

Financieel adviseur

Ik ben Sander van der Kuip. Sinds maart 2019 ben ik werkzaam als financieel adviseur bij Univé Oost. Dit doe ik met veel plezier.

 "Ik help je graag bij het vinden van de juiste hypotheek."

Lees meer over Sander

Sandra Dunkel

Medewerker Financieel advies

Mijn naam is Sandra Dunkel. Ik ben werkzaam als medewerker Financieel advies bij Univé Oost. Ik help je graag!

"Ik sta je graag te woord en probeer jouw vragen direct te beantwoorden."

Lees meer over Sandra

Maak een afspraak met een van onze financieel adviseurs

Het eerste gesprek ter oriëntatie is voor onze rekening! Wil je weten welke hypotheek het beste bij jou past? Onze erkende hypotheekadviseurs helpen je graag verder.

Maak een afspraak