Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300300 Maak een afspraak

Ik wil mijn eerste woning kopen

Eerste hypotheek afsluiten

Jouw eerste woning kopen is spannend en een hele grote stap. Er komt veel op je af. Woningen uitzoeken en bezichtigen. Een bieding doen. De hypotheek regelen. En hoe zit het precies wanneer je een studieschuld hebt?

Er komt veel kijken bij het kopen van een woning en het regelen van jouw hypotheek. Wij helpen je graag verder. Samen kijken we naar de beste mogelijkheden en gaan we voor een goed en passend advies. Als onafhankelijk adviseur zorgen wij ervoor dat jij kiest voor een hypotheek die echt bij jou past.

We staan altijd voor je klaar en gaan graag met jou in gesprek, waar en wanneer je maar wilt. Het eerste oriëntatie gesprek is gratis!

Maak een afspraak

Bereken je maximale hypotheek

Ben jij benieuwd hoeveel hypotheek je kunt krijgen? Wat de maandlasten zijn? En hoe hoog de hypotheekrente is? Hieronder kun jij eenvoudig je maximale hypotheek bereken.

Jouw maximale leenbedrag is mogelijk (iets) afwijkend van dit resultaat. Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs bij jou in de buurt voor alle financiële mogelijkheden.

 

Nationale Hypotheekgarantie

Bij het afsluiten van je eerste hypotheek kan de Nationale Hypotheek Garantie (NGH) interessant zijn. Met de NHG sluit je een veilige, verantwoorde en voordelige hypotheek voor de aankoop van je huis af. Bovendien zijn de maandelijkse woonlasten lager dan bij een hypotheek zonder NHG. Of je in aanmerking komt voor een hypotheek met NHG hangt van een aantal voorwaarden af.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Als onafhankelijke adviseur vertellen wij je er graag meer over.

Maak een afspraak met een van onze financieel adviseurs

Wil je weten welke hypotheek het beste bij jou past? Onze erkende hypotheekadviseurs helpen je graag verder. Het eerste oriëntatie gesprek is gratis!

Maak een afspraak