Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Persoonlijk en onafhankelijk advies

Maak een afspraak

Gratis hypotheekgesprek

Een hypotheek afsluiten doe je niet iedere dag. Wij zijn er voor jou wanneer je je eerste huis koopt, je huis wilt verduurzamen/verbouwen, je wilt verhuizen of je huidige hypotheek wilt oversluiten. Wij kunnen je meer vertellen over jouw mogelijkheden tijdens een gratis hypotheekgesprek in de vorm van een speeddate. In een gratis hypotheekspeeddate nemen we jouw wensen met je door. Of je nu een nieuw huis koopt, wilt overstappen of juist wilt verbouwen, wij bieden passend en onafhankelijk advies. 

Bekijk de mogelijkheden

Markelo

10 juni 2021

Tijd: 17:00 - 20:00 (elk halfuur, op afspraak)

Plan een hypotheekspeeddate

De hypotheekspeeddates vinden plaats op onze advieskantoren. Liever online? Plan dan een hypotheekspeeddate via videobellen! Zo kun je in jouw eigen vertrouwde omgeving toch nog één van onze hypotheekadviseurs spreken. Ben je verhinderd tijdens deze avonden, maar heb je wel interesse? Bel of mail ons gerust. Je kunt ons bellen op 088 3300345. Een mail sturen kan naar hypotheken.oost@unive.nl.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de speeddate heb je een gesprek met één van onze deskundige hypotheekadviseurs. Je kunt gedurende 30 minuten al je vragen stellen die je hebt over het kopen van een woning. Of het oversluiten van je hypotheek. De adviseur zal bijvoorbeeld de volgende onderwerpen met je bespreken:

  • Hoeveel je kunt lenen;
  • Inschatting van jouw maandlasten;
  • In welke prijsklasse je een woning kunt kopen;
  • Hoeveel je eventueel zelf bij moet leggen voor de aanschaf van de woning;
  • Hoe het hypotheektraject verloopt.
  • Of het oversluiten verstandig is
  • Of het voordeliger is om je hypotheekvorm te wijzigen
  • Of je kan profiteren van de huidige lage hypotheekrente

"Een hypotheekspeeddate is een laagdrempelige en snelle manier om je te oriënteren op de hypotheekmarkt en inzicht te krijgen in je mogelijkheden.”

Sander van der Kuip - Financieel Adviseur bij Univé Oost

Bereken je maximale hypotheek

Bij het afsluiten van een hypotheek krijgt je alle ruimte om jouw eigen keuzes te maken. De adviseur zorgt bij het opstellen van een hypotheekadvies dat je voldoende ruimte overhoudt om lekker te kunnen leven, ook in de toekomst. En dat is wel zo prettig wonen. Plan een hypotheekspeeddate met een adviseur of maak direct een proefberekening

 
Proefberekening maken Hypotheekspeeddate plannen