Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

AOV

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Maak een afspraak

Risico's van ondernemen

Als ondernemer neem je risico’s. Je bent zelf verantwoordelijk voor je winst en dus ook je inkomen. In loondienst krijgt je maandelijks jouw salaris en heb je de zekerheid van een vast inkomen. Ook als je ziek of arbeidsongeschikt. Iemand in loondienst krijgt het loon doorbetaald en komt bij langdurige ziekte in het vangnet van de overheid. Jij als ondernemer heeft die luxe niet, en moet zelf zorgen voor dat vangnet. Of je loopt het risico om te accepteren dat u je geen inkomen hebt in zo'n situatie, wat kan tijdelijk of langdurig zijn. Een groot risico. Ontdek welke arbeidsongeschikheidsverzekering (AOV) bij jou past! We geven je graag advies.

Maak een afspraak

Iedereen is anders

De één heeft een financiële verantwoordelijkheid naar z’n gezin. Een ander wil niet financieel afhankelijk zijn van de partner of geeft aan dat juist wel te willen. Of jewoont nog thuis, je begint net als zelfstandige of je hebt al jaren een AOV. Uiteraard is iedere situatie anders. Daarom gaan wij graag met je in gesprek.

Leer onze AOV-adviseurs kennen

Martin Kremer

Adviseur verzuim en inkomen
 
Mijn naam is Martin Kremer. In de regio Twente geef ik advies over het inkomensrisico voor ondernemers.
 
Mijn toegevoegde waarde is dat ik help om samen een bewuste keuze te maken tussen zelf risico’s nemen, beperken en onverantwoorde risico’s verzekeren
Lees meer over Martin

Petra Scharenborg

Adviseur verzuim en inkomen

Mijn naam is Petra Scharenborg en ik ben uw adviseur in de regio Achterhoek.

Als het gaat om uw arbeidsongeschiktheidsrisico sta ik als adviseur en sparringspartner voor u klaar

Lees meer over Petra

Onverantwoorde risico's verzekeren

Eventueel kun je een beroep doen op de bijstand. Eventueel? Ja, want bijstand is het laatste waar je voor in aanmerking komt. Dan moet je eerst jouw hele vermogen ‘opeten’. Daaronder valt het vermogen van jouw partner, maar ook jouw eigen woning wordt als vermogen aangemerkt. Zo ver wil niemand het laten komen, zeker niet in een positie waarin je ziek of arbeidsongeschikt bent. Als ondernemer neemt je risico’s. Maar onverantwoorde risico’s gaat je uit de weg of verzekert je. Daarover gaan wij graag met je in gesprek. Na de afspraak ontvangt je zelfs een sportpakket cadeau!

Maak een afspraak

Lees onze blog over arbeidsongeschiktheid

Als ondernemer kijk je soms anders tegen risico’s aan. Maar het risico om (langdurig) ziek te worden of arbeidsongeschikt te raken is een onverantwoord risico dat je nooit uit de weg mag gaan. Gelukkig zijn er meerdere manieren om het financiële risico van arbeidsongeschiktheid terug te dringen. 

Lees verder

Welke AOV-verzekering past bij jou? Wij helpen je graag verder!

Voor persoonlijk en passend advies op maat over jouw arbeidsongeschiktheidsverzekering kun je terecht bij onze specialisten Martin en Petra.

Maak een afspraak Meer informatie

Dekking arbeidsongeschiktheidsverzekering

De arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) van Univé verzekert je tegen inkomensverlies door arbeidsongeschiktheid ten gevolge van ziekte of ongeval. Wij bieden jou de keuze uit twee AOV’s op maat: de RisicoVerminderaar Ongeval & Ziekte verzekert jou tegen inkomensverlies door arbeidsongeschiktheid. Ook kunt je kiezen voor de RisicoVerminderaar Vast Inkomen. Inkomensverlies is bij deze AOV geen voorwaarde om een uitkering te krijgen.

"Samen komen we altijd tot een passende oplossing."

Martin Kremer, Adviseur Inkomen en Verzuim

Maak een afspraak

Voor ieder een passend advies

Goed om te weten is het volgende: elke beroepsgroep kent een eigen premieklasse. Wij bemiddelen voor drie verschillende verzekeraars waardoor wij altijd een passende oplossing bieden met een concurrerende premie. Wist je al dat deze premie aftrekbaar is voor de inkomstenbelasting? Dat scheelt in veel gevallen bijna 40 procent! En verschillende keuzes leiden tot een lagere premie van de AOV. Wij helpen jou met deze keuzes en geven je een passend advies voor jouw arbeidsongeschiktheidsrisico. Waarbij de premie ook passend moet zijn. Het redmiddel van de bijstand is een minder aantrekkelijke optie. Zoals al gezegd, wij gaan graag met jou in gesprek.