Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300300 Maak een afspraak

Aannemer in de bouw

Doe de preventiecheck

Voorkomen, beperken en verzekeren

Ondernemen in de bouw brengt risico's met zich mee. Bijvoorbeeld wanneer er tijdens bouw-installatiewerkzaamheden grote schade ontstaat. Of een opdrachtgever die claim dat uw medewerkers eigendommen hebben beschadigd. In beide gevallen hoop je dat je goed verzekerd bent. Wij snappen dat jij je voornamelijk wilt bezig houden met waar jij goed in bent. Als risicoadviseur denk we met je mee en ontzorgen we je op het gebied van voorkomen, beperken en verzekeren. We brengen alle mogelijke risico's voor jou in kaart zodat, mocht er onverhoop toch iets gebeuren, je goed verzekerd bent. 

Eén aanspreekpunt

Persoonlijk advies vinden wij heel belangrijk. Daarom heb je bij ons altijd één vast aanspreekpunt. 

Passend advies

Naast Univé verzekeringen bieden wij ook verzekeringen aan van andere partijen zoals bijvoorbeeld: de Nationale Nederlanden, Goudse en Allianz. Hierdoor bieden wij altijd een passende oplossing met een concurrerende premie en heb je altijd alles onder één dak. 

Plan een afspraak

Verzekeringen speciaal voor jou

In dit blok tekst vooral zoektermen verwerken.

Beroepsaansprakelijkheids- verzekering

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering van Univé verzekert u voor vermogensschade die u veroorzaakt bij een opdrachtgever. Denk aan financiële schade door een verkeerd advies, verschaffen van onvolledige informatie of het schenden van intellectuele eigendomsrechten. Omdat de financiële schade fors kan oplopen, is een goede verzekering geen overbodige luxe.

Bereken jouw premie

Aansprakelijksheidsverzekering

Verplicht in combinatie met CAR/montage

De AVB dekt schade aan spullen en personen als u daarvoor aansprakelijk bent. Dit geldt ook voor schade aan gereedschap of materieel dat u huurt of leent. De dekking geldt voor eigen medewerkers en voor vakmensen die u tijdelijk inhuurt, zoals uitzendkrachten en zzp’ers

Bereken jouw premie

Werkmaterieelverzekering

Met de werkmaterieelverzekering verzekert u uw machines en werktuigen voor een lage premie. De twee verzekeringen voor niet-zelfrijdend werkmaterieel kunt u eenvoudig uitbreiden met een aanvullende verzekering, bijvoorbeeld voor schade aan ondergrondse zaken of voor eigen gebrek.

Bereken jouw premie

Constructie allrisk verzekering

Een CAR-verzekering of montageverzekering van Univé dekt schade die u veroorzaakt tijdens het uitvoeren van werkzaamheden. Het gaat om schade aan het werk zelf of aan eigendommen van opdrachtgevers. Uw bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering verzekert deze schade niet.

Bereken jouw premie

Montage verzekering voor installatiewerken

Pakketkorting op jouw bedrijfsverzekering

Wanneer je meerdere schadeverzekeringen bij Univé hebt, krijg je korting op jouw gehele pakket. Dit noemen we pakketkorting. Voor bijna elke verzekering van Univé krijg je 1% korting op de totale premie. Kies je bijvoorbeeld voor het Best Pakket dan krijg je direct 5% pakketkorting op de totale premie. Voor de korting zelf, hoef je niets te doen. We verrekenen direct jouw korting. 

Jeanet Rexwinkel

MKB adviseur buitendienst

Hier komt een quote

Meer over Jeanet

Erik Kotte

MKB adviseur buitendienst

Frederik Robers

MKB adviseur buitendienst

Hier komt een quote

Meer over Frederik

Paul Koopman

Hier komt een quote

Meer over Paul

Zelf een huis bouwen voor de verkoop: Arjan de Wal deed het

Veel Nederlanders besloten afgelopen jaar hun huis aan te pakken: eindelijk die nieuwe keuken of tóch die uitbouw. Arjan de Wal had het dan ook druk met zijn bouwbedrijf. Toch weerhield dat hem er niet van om daarnaast ook aan een eigen project te werken. Hij kocht een stuk grond bij hem in de straat en besloot daar een huis op te bouwen.

Lees meer

Coronatips voor 1,5 meter afstand in bouw en techniek

Houd 1,5 meter afstand om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Klinkt duidelijk, toch? En met je timmermansoog heb jij daar geen meetlat voor nodig. Jij ziet zo wel of je collega te dichtbij staat of niet. Maar daar zit nu precies het probleem. Want soms is het heel lastig om die afstand te houden. Op de bouwplaats, maar bijvoorbeeld ook bij klanten thuis. Daarom een paar handige tips voor tijdens het werk.

Lees meer

Welke verzekeringen passen het beste bij jouw persoonlijke situatie?

Wij helpen je graag verder! Voor een persoonlijk en passend advies op maat kun je terecht bij één van onze adviseurs. Zij komen graag met jou in contact.

Maak een afspraak