Univé stelt veiligheid voorop!

Na jaren van verbetering is de verkeersveiligheid in Nederland het afgelopen jaar helaas gelijk gebleven. Internationaal staan we op een goede positie. Toch dreigt het aantal slachtoffers in het verkeer toe te nemen. Daarom probeert Univé Oost met behulp van deze actie een veiligere omgeving te creëren. Wij vragen u om een onveilige verkeerssituatie uit uw buurt door te geven. 

Onveilige verkeerssituatie

Kent u een onveilige verkeerssituatie in uw buurt? Laat het ons weten en vul onderstaand formulier in. In samenwerking met Veilig Verkeer Nederland gaan wij proberen om deze verkeerssituaties veiliger te maken. Zo willen wij de risico’s op een ongeluk in de buurt beperken. Hoe veiliger de verkeerssituatie, hoe minder kans op ernstige ongelukken. Als buurtbewoner weet u namelijk precies wat er speelt. Daarom begint het veiliger maken van het verkeer bij u. 

Maak kans op een autospeelset ter waarde van €120,-

Heeft u een onveilige verkeerssituatie doorgegeven? Dan maakt u automatisch kans op een autospeelset ter waarde van €120,-! Wilt u ook een steentje bijdragen aan een veiligere buurt? Klik op de onderstaande knop om een onveilige verkeerssituatie door te geven. Op 30 maart om 20:00 worden de dertien winnaars bekend gemaakt via onze Facebook pagina. Ook kunt u ons volgen om op de hoogte te blijven van onze acties en evenementen in de regio.

Blijf op de hoogte

Univé Oost doet graag wat terug voor haar leden. Daarom organiseren wij regelmatig acties en evenementen in de regio. Lees meer over onze evenementen en acties op onze nieuwspagina