Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

RegioBank

Bij jou in de buurt

Maak een afspraak

Hulp bij al jouw geldzaken

Bankieren bij RegioBank en Univé Oost

Dat is jouw geldzaken makkelijk regelen bij vertrouwde gezichten in de buurt. Waar iedereen geholpen wordt door een lokale adviseur die ze kent en weet wat er speelt in hun omgeving. Die kan helpen met financiële keuzes, door in te zetten op het voorkomen, beperken en verzekeren van (financiële) risico’s. De zekerheid van elkaar helpen, noemen we dat. 

Geldzaken regelen

RegioBank heeft alle bankproducten in huis die de wereld te bieden heeft. Kom langs bij Univé Oost in Ootmarsum en De Lutte voor advies over al jouw bankzaken. Zowel particulier als zakelijk. Voor een bankrekening met internetbankieren en een betaalpas, maar ook voor spaaradvies. Overstappen? Fluitje van een cent dankzij de speciale Overstapservice. Lees meer over wat RegioBank voor jou kan doen.

Overstapservice

Volgens recent onderzoek van de Consumentenbond zijn RegioBank klanten met een 9,4 het meest tevreden over hun Betaalrekening.

Persoonlijk advies

Kies jij ook voor online bankieren én persoonlijk contact? Een bank en verzekeraar in de buurt om gewoon even binnen te lopen voor een vraag of een goed advies. Waar jouw geldzaken geregeld worden zoals jij dat wilt. Je bent altijd welkom bij ons op kantoor. Onze adviseurs staan klaar om je te helpen. Iets meer georganiseerd? Dat kan uiteraard ook! Maak dan een afspraak of bel ons.

Maak een afspraak

RegioBank versterkt regionale gemeenschappen

Met ruim 500 vestigingen in dorpen en kleine steden is RegioBank de bank in de buurt. Een bank waar mensen geholpen worden door een lokale Zelfstandig Adviseur die ze kent en weet wat er speelt in hun omgeving. RegioBank kiest bewust voor de regio. Zij vindt dat lokale gemeenschappen waardevol zijn voor Nederland. En dat lokale basisvoorzieningen zoals een school, supermarkt en een bank moeten blijven bestaan. Daarom zorgt RegioBank ervoor dat iedereen zijn geldzaken in de buurt kan regelen. En maakt de bank zich sterk voor de leefbaarheid van dorpen. RegioBank is onderdeel van de Volksbank, samen met SNS, ASN Bank en BLG Wonen. Samen investeren wij in een beter Nederland. Vanuit RegioBank doen we dat door met vertrouwde gezichten aanwezig te zijn in de buurt.

Altijd in de buurt

Loop binnen bij een van onze advieskantoren voor een vraag of financieel advies. Onze adviseurs helpen je graag.

Ga naar De Lutte Ga naar Ootmarsum

RegioBank, een verrijking op de dienstverlening van Univé

Vanaf 1 juni 2020 verwelkomt Univé Oost in Ootmarsum en De Lutte RegioBank klanten. Ook haar eigen leden uit de regio zijn er van harte welkom. Samen met de RegioBank biedt Univé meer dan alleen het traditionele verzekeren tegen risico’s. Het voorkomen van schade en het beperken van de gevolgen krijgt bij Univé volop aandacht. Want hoe meer schade je voorkomt, hoe minder je hoeft te verzekeren. En dat niet alleen! Door samen met onze klanten de risico’s op brand of inbraak te verkleinen, kunnen we met elkaar veel leed voorkomen. Zo maken we het leven veiliger en zekerder, voor iedereen. Dat komt terug in het risicoadvies voor onze vertrouwde verzekeringsproducten, in nieuwe diensten als Veilig Wonen en Duurzame Zekerheid. En nu ook met bankzaken via RegioBank. Daarnaast geven we invulling aan ons coöperatieve gedachtegoed met bijzondere evenementen en activiteiten, lokale sportsponsoring en onze maatschappelijke betrokkenheid door de inzet van het Univé Oost fonds. De zekerheid van elkaar helpen, noemen we dat.

RegioBank platform

Met de Mobiel Bankieren app van RegioBank kun je geld overboeken, het saldo bekijken en jouw rekeningen beheren, waar en wanneer je maar wil! Het enige wat je nodig hebt is een smartphone. De RegioBank app is te gebruiken op zo goed als alle smartphones.

  • Voor iPhones en iPads kun je de app gratis downloaden in de App Store
  • Voor jouw Android telefoon download je de app in Google Play

Het gemak van Mobiel Bankieren

Lees onze artikelen