Op de Special Olympics Nationale Spelen 2018 zijn alle sporters met een verstandelijke beperking welkom, ongeacht niveau of eerdere prestaties. Ruim 2.000 deelnemers doen mee aan 22 verschillende takken van sport. Daarbij krijgen ze steun van heel veel vrijwilligers, coaches en bedrijven, waaronder Univé.

Openingsceremonie
Net als bij de Olympische Spelen is er bij de Special Olympics een openingsceremonie. Vrijdag 8 juni 2018 vormt Stadion De Vijverberg het decor voor de feestelijke opening van de Special Olympics Nationale Spelen Achterhoek 2018. Een hoofdrol is uiteraard weggelegd voor alle deelnemers en hun begeleiders. Vanaf 17.00 uur is er een zeer gevarieerd voorprogramma, met onder meer: DJ Jeroen Slütter, Suzan & Freek en Dokters Swingende Infuustoeters. Vanaf 18.30 uur begint het officiële programma, waarbij Erben Wennemars en Erik Hulzebosch als gastheren fungeren. Het programma wordt een aaneenschakeling van optredens van nationale en Achterhoekse acts, waarbij het hoofdprogramma zal worden verzorgd door Gerard Joling. Het programma wordt rond 20.30 uur afgesloten.

Wij verloten 25 x 2 tribunekaarten
Kans maken? Stuur vóór 1 juni a.s. uw motivatie naar marketing.oost@unive.nl. De prijswinnaars ontvangen 4 juni persoonlijk een reactie.

Univé, Supporter van de Special Olympics Nationale Spelen Achterhoek 2018