Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Uitleg

Paasspeurtocht

Paasspeurtocht 2022

Wat ontzettend leuk dat jullie mee doen aan de Paasspeurtocht 2022!

Op deze pagina vertellen we je hoe de speurtocht werkt, welke spullen je hiervoor nodig hebt, maar ook welke toffe prijzen je kunt winnen. We verklappen alvast één ding.. je spaart je eigen spaargeld bij elkaar! 

 

Hoe werkt het?

We hebben door heel Ootmarsum en De Lutte RegioBank spaarvarkens verstopt. Op ieder spaarvarken zit een letter die jullie goed moeten onthouden. Uiteindelijk vormen alle letters samen een woord. 

Ook zit er een QR-code op het spaarvarken. Deze QR-code scan je met je mobiele telefoon. Dit doe je door de camera te openen en voor de QR-code te houden. Er verschijnt op je mobiele telefoon een pop-up van Google Maps, deze klik je aan. 

Daarna opent zich Google Maps met hierop een locatie. Deze locatie is de plek waar zich in de buurt het volgende spaarvarken bevindt. 

Eerste aanwijzing 

Scan de QR-code die op de start-poster staat. Wanneer je deze QR-code scant, ontvang je de eerste locatie. 

Speurtocht uitgespeeld

Wanneer je alle spaarvarkens hebt gevonden, en je bij het laatste spaarvarken bent aangekomen, scan je daar de een na laatste QR-code. Die wijst je vanzelf weer terug naar het RegioBank kantoor. Hier scan je de laatste QR-code op de poster. De rest wijst zich dan van zelf..