Univé Oost wordt hoofdsponsor en naamgever van het Univé Oost Nieuwjaarstoernooi. VV Grol organiseert het volleybaltoernooi op zaterdag 2 januari 2016 voor de tweede maal op rij.

 

Randy Keunekamp, organisator van het toernooi zegt: “Na de zeer geslaagde editie van januari 2015 hebben we de ambitie om een nóg groter succes te maken van het Nieuwjaarstoernooi. We zijn dan ook heel blij met de steun van Univé Oost en zien uit naar een vruchtbare samenwerking.”

 

Stéphanie Brandt-ter Reegen, marketing adviseur van Univé Oost, vult aan “Het enthousiasme waarmee VV Grol dit sportieve én gezellige toernooi organiseert, werkt aanstekelijk. Als organisatie verbinden wij daarom graag onze naam aan het evenement.”

 

Doe zaterdag 2 januari van 12.30 tot 18.00 met vrienden, collega’s, familie of buren mee aan het Univé Oost Nieuwjaarstoernooi, georganiseerd door volleybalvereniging Grol in Sporthal Den Elshof Groenlo. Naderhand is er een gezellige nieuwjaarsborrel en verloting met mooie prijzen. Meer informatie en inschrijfformulieren zijn via www.vvgrol.nl te downloaden.