Wij zoeken een enthousiaste collega. Iemand die kennis van en ervaring met het accepteren van  zakelijke brandverzekeringen heeft. Denk jij vanuit risico’s en mogelijkheden? En maak jij samen met jouw team het project ‘Onderneming in beeld’ tot een succes? Misschien hebben wij dan wel dé baan voor jou!

Vacature acceptant brandverzekeringen (project)

Groenlo, 32-36 uur gedurende 1,5-2 jaar

Wie zijn wij?

Univé is een coöperatie en dat betekent: krachten bundelen en risico’s delen. Univé Oost is één van de 10 regionale coöperaties. Het werkgebied is Twente, de Achterhoek en de Liemers. Met 13 verzekeringswinkels in het werkgebied, is er voor de klant altijd een adviseur van Univé in de buurt. De ongeveer 110 adviseurs van Univé Oost worden vanuit Enschede en Groenlo regionaal ondersteund door een groep collega’s die zich bezighouden met financiën, marketing, communicatie, P&O, ICT en compliance.

Wat ga je doen?

Tijdens je werkzaamheden ben verantwoordelijk voor het beoordelen en accepteren van risico’s op het gebied van zakelijke verzekeringen. Je fungeert als expert op het gebied van zakelijke brandverzekeringen. Je neemt adequate besluiten. Ook denk je mee met procesverbetering en signaleer je knelpunten en optimalisatiemogelijkheden. Je geeft aan de hand hiervan verbetervoorstellen.

Door jouw ervaring ben je in staat de teamleden de best mogelijke oplossing voor de klant te bieden. Je geeft aan hen proactief advies tijdens het advies- en offertetraject over acceptatienormen. Je beoordeelt de uitval van afwijkende situaties. Hiervoor maak je gebruik van de acceptatierichtlijnen.

Wie ben jij?

  • Je hebt bouwkundig en/of agrarisch inzicht
  • Je hebt een groot probleemoplossend vermogen en kunt goed samenwerken
  • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Je hebt de Wft diploma’s adviseur basis, schade particulier en schade zakelijk
  • Je maakt graag deel uit van een hecht projectteam

Wat bieden wij?

We vragen het nodige, maar stellen daar ook wat tegenover. Een uitdagende en afwisselende functie in een zich snel ontwikkelende organisatie. Het salaris is gebaseerd op het salarissysteem van Univé Oost bestaande uit salarisschalen en periodieken. Naast vakantiegeld ontvang je een 13e maand. We bieden je een tijdelijk contract voor de looptijd van één jaar. Daarna wordt de overeenkomst voor maximaal één jaar verlengd. Dit is afhankelijk van de duur van het project.

Enthousiast?

Stuur je sollicitatiebrief met cv vóór 7 juli 2019 naar Wilma van Arkel (Manager P&O) via po.oost@unive.nl. Voor vragen is zij bereikbaar op telefoonnummer 06-22995542.

Bijzonderheden

Univé kent een screeningsbeleid. Je wordt daarom getoetst op betrouwbaarheid. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.