Vacature acceptant brandverzekeringen

Wie zijn wij?

Univé is een coöperatie en dat betekent: risico’s delen. Ook als het even wat minder gaat, dat is waar Univé voor staat. Risico’s verzekeren die onze klanten niet alleen kunnen of willen dragen. Dat geeft rust en zekerheid. Vanuit deze gedachte ontstonden vanaf 1794 de regionale coöperaties die de basis vormen voor het Univé van vandaag. Univé Oost is één van deze 9 coöperaties. Het werkgebied is Twente, de Achterhoek en de Liemers. Met 13 verzekeringswinkels in het werkgebied, is er voor de klant altijd een adviseur van Univé in de buurt. De ongeveer 110 adviseurs van Univé Oost worden vanuit Enschede en Groenlo regionaal ondersteund door een groep collega’s die zich bezighouden met financiën, marketing, communicatie, P&O, ICT en compliance.

De uitdaging die wij bieden…

Heb jij kennis van en ervaring met het accepteren van particuliere en zakelijke brandverzekeringen? Misschien hebben wij dan wel dé baan voor jou! Een groot onderdeel van je werkzaamheden is het accepteren van particuliere en zakelijke brandverzekeringen. Je bent verantwoordelijk voor de beoordeling en acceptatie van risico’s en clausules.

Vacature acceptant brandverzekeringen | Groenlo | 32-40 uur


Wat ga je doen?

Jij denkt vanuit risico’s en mogelijkheden. Met jouw collega’s accepteer je de aangeboden risico’s op het gebied van particuliere en zakelijke verzekeringen.  Je fungeert als expert op het gebied van zakelijke en particuliere brandverzekeringen. Je neemt adequate besluiten. Ook denk je mee met procesverbetering en signaleert knelpunten en optimalisatiemogelijkheden. Je geeft aan de hand hiervan verbetervoorstellen.

Door jouw ervaring ben je in staat de commerciële adviseurs de best mogelijke oplossing voor de klant te bieden. Je geeft aan hen proactief advies tijdens het advies- en offertetraject over acceptatienormen. Je beoordeelt de uitval van afwijkende situaties. Hiervoor maak je gebruik van de acceptatierichtlijnen. Je voert hierover overleg en geeft opdracht voor inspectie en / of taxatie. Je beoordeelt en accepteert de risico’s op basis van het inspectierapport. In voorkomende gevallen wijs je de risico’s gemotiveerd af richting de commercieel adviseurs.

Wat moet je kunnen?

  • Je hebt bouwkundig en/of technisch inzicht
  • Je hebt een groot probleemoplossend vermogen en kunt goed samenwerken
  • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Je hebt de Wft diploma’s adviseur basis, schade particulier en schade zakelijk of bent bereid deze te behalen
  • Je hebt het diploma Branche Brand of bent bereid deze te behalen

Wat bieden wij jou?

We vragen het nodige, maar stellen daar ook wat tegenover. Een uitdagende en afwisselende functie in een zich snel ontwikkelende organisatie. Het salaris is gebaseerd op het salarissysteem van Univé Oost bestaande uit salarisschalen en periodieken. Naast vakantiegeld ontvang je een 13e maand. Bij deze functie hoort een laptop. Er is een goede studieregeling en je ontvangt korting op je verzekeringen. We bieden je een tijdelijk contract voor de looptijd van één jaar. We hebben de intentie om je uiteindelijk een vast dienstverband aan te bieden.

Enthousiast?

Wil jij onze nieuwe collega worden? Stuur je sollicitatiebrief met cv vóór 24 februari 2019 naar Wilma van Arkel (Manager P&O) via po.oost@unive.nl. Voor vragen kun je bellen naar telefoonnummer 088 3300400.

Bijzonderheden

Univé kent een screeningsbeleid. Je wordt daarom getoetst op betrouwbaarheid. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.