Wij zoeken een enthousiaste collega. Iemand met kennis van én ervaring met het adviseren en afsluiten van verzekeringen voor particuliere klanten. Ben jij op zoek naar een afwisselende functie met een grote mate van zelfstandigheid? Misschien hebben wij dan wel dé baan voor jou!

Vacature Adviseur klantcontactcentrum

Enschede, 32 – 40 uur

Jouw uitdaging

Als Adviseur klantcontactcentrum ben je van alle markten thuis. Je bent een betrokken en deskundig aanspreekpunt voor onze (potentiële) particuliere klanten. Goed verzekeren begint bij het in kaart brengen van de risico’s. Je adviseert relaties over het voorkomen, beperken en zo nodig verzekeren van deze risico’s. Met een snelle, praktische oplossing of een advies voor de lange termijn. Net wat de klant op dat moment nodig heeft. Jouw werkzaamheden voer je voornamelijk telefonisch uit. Je bent de stem van ons bedrijf! Ook beantwoord je klantvragen die per e-mail binnenkomen en sta je open voor nieuwe communicatiemiddelen zoals beeldbellen. Je bent bereikbaar en toegankelijk voor klanten en voor collega’s. Want samen bereiken we meer!

Wie ben jij?

Je bent klantgericht, je hebt een ondernemende instelling en je bent ambitieus! Je toont oprechte interesse in anderen en je denkt in mogelijkheden. Je ziet commerciële kansen, bent oplossingsgericht en zit vol energie. Tegelijkertijd zijn integriteit en betrouwbaarheid voor jou belangrijke kernwaarden.

Naast specifieke verzekeringsdiploma’s vinden we de juiste instelling erg belangrijk. Je wilt ook graag groeien en leren. Ga je bij Univé Oost aan de slag? Dan investeren wij graag in de vereiste opleidingen. Maar wij vragen ook wat van jou. Omnichannel klantbediening, een flexibele instelling en het enthousiasme om je de functie snel eigen te maken.

Verder vragen we:

  • MBO werk- en denkniveau
  • Bij voorkeur: ervaring in een klantgerichte, commerciële omgeving
  • Bij voorkeur WFT diploma’s: Basis en Schade Particulier
  • Overige WFT diploma’s (in bezit of bereid om deze te halen): Schadelijk Zakelijk, Vermogen en Inkomen

Wie zijn wij?

Univé is een coöperatie en dat betekent: risico’s delen. Ook als het even wat minder gaat, dat is waar Univé voor staat. Risico’s verzekeren die onze klanten niet alleen kunnen of willen dragen. Dat geeft rust en zekerheid. Vanuit deze gedachte ontstonden vanaf 1794 de regionale coöperaties die de basis vormen voor het Univé van vandaag. Univé Oost is één van deze 9 coöperaties. Het werkgebied is Twente, de Achterhoek en de Liemers. Met 14 verzekeringswinkels in het werkgebied, is er voor de klant altijd een adviseur van Univé in de buurt. De ongeveer 125 adviseurs van Univé Oost worden vanuit Enschede en Groenlo regionaal ondersteund door een groep collega’s die zich bezighouden met financiën, marketing, communicatie, P&O, ICT en compliance.

Wat bieden wij?

We hebben aandacht voor elkaar, we hechten waarde aan een prettige werksfeer en een goede samenwerking. We stimuleren je volop om je verder te ontwikkelen.

Ook krijg je:
  • Korting op je verzekeringen.
  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met perspectief voor de toekomst.
  • Een goed salaris, 13e maand en andere goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast?

Stuur je sollicitatiebrief met cv vóór 1 oktober 2020 naar Wilma van Arkel (Manager P&O) via po.oost@unive.nl. Voor vragen kun je bellen met Bas Jonker (Teamleider), 06 23104160.

Bijzonderheden

Univé kent een screeningsbeleid. Je wordt daarom getoetst op betrouwbaarheid. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.