Wie zijn wij?

Univé is een coöperatie en dat betekent: risico’s delen. Ook als het even wat minder gaat, dat is waar Univé voor staat. Risico’s verzekeren die onze klanten niet alleen kunnen of willen dragen. Dat geeft rust en zekerheid. Vanuit deze gedachte ontstonden vanaf 1794 de regionale coöperaties die de basis vormen voor het Univé van vandaag. Univé Oost is één van deze 9 coöperaties. Het werkgebied is Twente, de Achterhoek en de Liemers. Met 13 verzekeringswinkels in het werkgebied, is er voor de klant altijd een adviseur van Univé in de buurt. De ongeveer 110 adviseurs van Univé Oost worden vanuit Enschede en Groenlo regionaal ondersteund door een groep collega’s die zich bezighouden met financiën, marketing, communicatie, P&O, ICT en compliance.

De uitdaging die wij bieden…

Heb jij kennis van én ervaring met het adviseren en afsluiten van verzekeringen voor zakelijke klanten? En ben je op zoek naar een afwisselende functie met een grote mate van zelfstandigheid? Misschien hebben wij dan wel dé baan voor jou!

Vacature Adviseur ondernemersdesk

Enschede, 32 – 36 uur

Als adviseur ondernemersdesk ben je van alle markten thuis. Je bent een betrokken en deskundig aanspreekpunt voor onze (potentiële) zakelijke klanten. Goed verzekeren begint bij het in kaart brengen van de risico’s. Je adviseert zakelijke relaties over het voorkomen, beperken en zo nodig verzekeren van deze risico’s. Met een snelle, praktische oplossing of een advies voor de lange termijn. Net wat de klant op dat moment nodig heeft. Dit doe je telefonisch of op basis van video-advies (op afstand). Je bent bereikbaar en toegankelijk voor klanten en voor collega’s. Want samen bereiken we meer!

Samen met je team ben je verantwoordelijk voor de klein-zakelijke relaties in de portefeuille en ben je het eerste aanspreekpunt voor de zakelijke klanten van de relatiemanagers. Ook bouwen jullie gezamenlijk deze klantportefeuille verder uit.

Wie ben jij?

Je bent klantgericht, je hebt een ondernemende instelling en je bent ambitieus! Je toont oprechte interesse in anderen en je denkt in mogelijkheden. Je ziet commerciële kansen, bent oplossingsgericht en zit vol energie. Tegelijkertijd zijn integriteit en betrouwbaarheid voor jou belangrijke kernwaarden.

Naast specifieke verzekeringsdiploma’s vinden we de juiste instelling erg belangrijk. Je wilt ook graag groeien en leren. Ga je bij Univé Oost aan de slag? Dan investeren wij graag in de vereiste opleidingen. Maar, dan vragen we ook wat van jou. Omnichannel klantbediening, een flexibele instelling en het enthousiasme om je de functie snel eigen te maken.

Verder vragen we:
• ervaring als verzekeringsadviseur
• MBO+ werk- en denkniveau
• WFT diploma’s: Basis, Schade Particulier en Schade Zakelijk
• WFT diploma’s (of bereid om deze te halen): Vermogen en Inkomen
• Overige verzekeringsdiploma’s in jouw bezit of bereid te halen:
   A-Inkomen en A-Varia

Wat bieden wij?

We hebben aandacht voor elkaar, we hechten waarde aan een prettige werksfeer en een goede samenwerking. We stimuleren je volop om je verder te ontwikkelen.

Ook krijg je:
• Korting op je verzekeringen.
• Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met perspectief voor de toekomst.
• Een goed salaris, 13e maand en andere goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 

Enthousiast?

Wil jij onze nieuwe collega worden? Stuur je sollicitatiebrief met cv vóór 19 juni 2020 naar Wilma van Arkel (Manager P&O) via po.oost@unive.nl. Voor vragen kun je bellen met Marc Spiekerman, 06 22477512.

Bijzonderheden

Univé kent een screeningsbeleid. Je wordt daarom getoetst op betrouwbaarheid. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.