Houd jij als ICT medewerker van afwisseling? Dan is voor jou geen dag hetzelfde bij Univé Oost. Op IT-vlak ondersteun je collega’s bij vragen. Je programmeert systemen, zodat jouw collega’s efficiënt kunnen werken. Ook beheer je de ICT voor onze organisatie. Kortom, een veelzijdige baan met volop ruimte voor eigen inbreng! Uitgedaagd? Wij hebben de baan voor jou!

Vacature ICT medewerker

Groenlo / Enschede, 32 – 40 uur

Wie zijn wij?

Univé is een coöperatie en dat betekent: risico’s delen. Ook als het even wat minder gaat, dat is waar Univé voor staat. Risico’s verzekeren die onze klanten niet alleen kunnen of willen dragen. Dat geeft rust en zekerheid. Vanuit deze gedachte ontstonden vanaf 1794 de regionale coöperaties die de basis vormen voor het Univé van vandaag. Univé Oost is één van deze 9 coöperaties. Het werkgebied is Twente, de Achterhoek en de Liemers. Met 13 verzekeringswinkels in het werkgebied, is er voor de klant altijd een adviseur van Univé in de buurt. De ongeveer 110 adviseurs van Univé Oost worden vanuit Enschede en Groenlo regionaal ondersteund door een groep collega’s die zich bezighouden met financiën, marketing, communicatie, P&O, ICT en compliance.

Wat ga je doen?

Jij bent als onze ICT-er hét interne en externe aanspreekpunt voor alle ICT activiteiten bij Univé Oost. Je denkt mee over werkwijzen en procesverbetering op allerlei gebieden. Je werkt met name vanuit Groenlo en Enschede. Daarnaast ben je bij dringende storingen flexibel en kun je op de andere vestigingen aanwezig zijn. Thuiswerken behoort ook bij de opties.
Door jouw inzet kunnen onze 150 collega’s hun werk goed uitvoeren, en krijgen nieuwe collega’s een perfect ingerichte werkplek waarmee zij warm worden ontvangen. Je bent bereikbaar en toegankelijk voor collega’s en externen. Samenwerken vinden we belangrijk, want samen bereiken we meer!

Wie ben jij?

• Je hebt MBO+ werk- en denkniveau
• Je hebt kennis / ervaring van ICT
• Je hebt kennis van installatie en inrichting van MS besturingssysteem
• Je hebt kennis van Microsoft SharePoint
• Je wilt het WFT diploma Basis behalen?

Wat bieden wij?

We vragen het nodige, maar stellen daar ook wat tegenover. Een uitdagende en afwisselende functie in een zich snel ontwikkelende organisatie. We stimuleren je volop om je verder te ontwikkelen. Daarbij hebben we aandacht voor elkaar, we hechten waarde aan een prettige werksfeer en een goede samenwerking.

Ook krijg je:

• Korting op je verzekeringen.
• Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met perspectief voor de toekomst.
• Een laptop en mobiele telefoon.
• Een goed salaris, 13e maand en andere goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast?

Wil jij onze nieuwe collega worden? Stuur je sollicitatiebrief met cv vóór 5 augustus 2019 naar Wilma van Arkel (Manager P&O) via po.oost@unive.nl. Voor vragen kun je bellen met Marcel Reijerink (Teamleider), 06 – 22 06 53 46.

Bijzonderheden

Univé kent een screeningsbeleid. Je wordt daarom getoetst op betrouwbaarheid. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.