Dit is de lokale website van Univé Oost Mijn Univé Bel 088 3300 300 Maak een afspraak

Plan een WoonCheck en ontvang een gratis brandpreventie artikel!

Hete vuren. Je zal er maar voor staan.

Voel je veilig. Zeker thuis!

Samen met jou creëren wij een brandveilig thuis. Plan nu een WoonCheck met één van de onze adviseurs bij de Univé winkel bij jou in de buurt. Tijdens een korte WoonCheck van ongeveer 30 minuten kijk we samen of jij goed verzekerd bent tegen schade door brand.

Om de (brand)veiligheid in jouw huis te vergroten ontvang jij na afloop van de WoonCheck een gratis brandpreventie artikel cadeau. Je hebt de keuze uit:

  • een rookmelder
  • een koolstofmonoxidemelder
  • een blusdeken
  • een brandblusser

Plan een WoonCheck

Bekijk de actievoorwaarden

Check de brandveiligeid in jouw huis!

Ramen lappen, kasten opruimen, gordijnen wassen en je hele huis grondig afstoffen; ben jij al begonnen aan de grote voorjaarsschoonmaak? Als je toch al zo goed bezig bent, check dan meteen de brandveiligheid in jouw huis! We geven je in de volgende video en in onze blogs een aantal belangrijke tips.

 

De grote voorjaarsschoonmaak

Bekijk alle schoonmaak tips


Zo voorkom je brand bij jou thuis

Rookmelders redden levens!

In 61% van woningbranden met een fatale afloop was er geen rookmelder aanwezig. Met werkende rookmelders hadden deze woningbranden misschien heel anders af kunnen lopen. Daarom geven we je een aantal bruikbare tips.

Brandschade in huis voorkomen

Per dag worden er zo’n 175 meldingen van woningbrand geregistreerd in Nederland. Deze cijfers liegen er niet om. Sta jij weleens stil bij wat je zelf thuis kunt doen om de kans op brand én flinke brandschade te beperken? Wij geven je een aantal tips.

Brand door een elektrische deken

Patrick zat gezellig met zijn gezin op een verjaardagsfeest. Totdat hij werd gebeld door de politie die gealarmeerd was door de buren. “We ruiken brandlucht in je huis, is er iemand binnen?”, vroegen ze. Alleen Damián, hun hond, was achter gebleven...

Voorkom brand in je schoorsteen!

Het branden van hout in je huis is niet helemaal zonder risico. Meerdere keren per jaar rukt de brandweer uit voor schoorsteenbranden. We geven je graag een aantal tips om het risico op een schoorsteenbrand te beperken.

Ben jij goed verzekerd tegen schade door brand?

Vaak weten mensen niet precies voor welke ongelukken in huis ze nu wel of niet voor verzekerd zijn. Hoe voorzichtig je ook bent, er is altijd kans op (brand)schade. Mocht het dan toch mis gaan dan zijn er de woonverzekeringen van Univé. Er zijn verschillende mogelijkheden. Je kiest namelijk zelf welke risico's je wel óf niet wilt verzekeren. Onze adviseurs helpen je graag een keuze te maken gericht op jouw persoonlijke situatie. Bovendien adviseren we je graag in het voorkomen en beperken van schade. Zo wordt jouw huis een (brand)veilig thuis!

Profiteer nu tijdelijk van 25% korting

Sluit je in 2022 een nieuwe opstal- of inboedelverzekering af bij Univé Oost? Dan profiteer je tot 2023 van 25% korting! Bereken direct je premie online en bekijk hoeveel jij per maand kunt besparen! Deze actie is alleen geldig via onderstaande knop. Liever niet online? Maak dan een afspraak bij één van onze adviseurs bij jou in de buurt.

Bereken premie met 25% korting Maak een afspraak

Ontvang nog eens tot 10% pakketkorting

Als klant van Univé kun je extra korting krijgen als je meerdere schadeverzekeringen bij ons afsluit. Wanneer je meerdere verzekeringen bij Univé hebt, krijg je korting op jouw gehele pakket. Pakkertkorting noemen we dat. Voor bijna elke verzekering van Univé krijg je 1% korting op de totale premie. Voor de korting hoef je niets te doen. Sluit de verzekering af en wij controleren of je meerdere Univé verzekeringen hebt. Vervolgens verrekenen we direct jouw korting! Deze korting kan oplopen tot wel 10%!

Meer over pakketkorting

Korting via een collectief

Ook via een collectief kun je besparen op je woonverzekeringen. Via jouw vereniging of werkgever kun je mogelijk korting krijgen. Deze korting kan oplopen tot 5%!

Meer over collectieve korting