Zakelijk

In welke branche u ook werkzaam bent, als ondernemer of starter komt er veel op u af.  Er zijn veel zaken waar u rekening mee moet houden en waarvan u op de hoogte moet blijven.

Dienstverlening

Waar het om verzekeringen gaat, staan wij voor u klaar. Onze zakelijke afdeling is er om onze zakelijke relaties maatwerk en de gewenste service te kunnen leveren. Wij staan niet eenmalig voor u klaar, maar willen een relatie met u opbouwen om ook voor de toekomst een vinger aan de pols houden. Dit laatste om ervoor te zorgen dat uw verzekeringspakket blijft aansluiten bij uw bedrijfs- en persoonlijke situatie.

Advies

Bij ons advies gaan wij uit van uw wensen, de aard van uw bedrijf en het aantal medewerkers. Onderdeel van ons advies is de zogenaamde risicoanalyse. Hierin brengen wij samen met u uw risico’s in kaart en komen wij zo vanzelf bij de vraag of u deze risico’s zelf wilt dragen of wilt verzekeren. U kunt ook de online Ondernemersscan doen om snel een algemeen beeld te krijgen van de risico’s die ondernemers in uw branche lopen.

Bedrijfsverzekeringen mkb

Hier vindt u een overzicht van alle bedrijfsverzekeringen voor uw onderneming. Ook onderhouden wij agentschappen met tal van andere verzekeraars. Wij kunnen u zo altijd een passende aanbieding doen en u heeft één aanspreekpunt.

Starters / zzp’ers

Specifiek voor starters en zzp’ers hebben wij een aantal praktische tips voor het starten van een onderneming en een overzicht van de verzekeringen.

Meer weten?

Wilt u een afspraak maken of heeft u andere vragen? U kunt telefonisch contact opnemen (088 – 3 300 300) of per e-mail via bedrijven.oost@unive.nl.